Features
Duszdat - Uitgaanswereld op z'n kop zetten

Duszdat - Uitgaanswereld op z'n kop zetten

1 september 2007 - Wel eens van de meisjes Dus en Dat gehoord? Wij ook niet. Maar vanaf 7 september wordt dat helemaal anders. Op die vrijdagavond vindt de ‘première’ van Duszdat plaats, een wekelijkse clubavond, die het voornemen heeft om de uitgaanswereld op z’n kop te zetten. Wel eens van de meisjes Dus en Dat gehoord? Wij ook niet. Maar vanaf 7 september wordt dat helemaal anders. Op die vrijdagavond vindt de ‘première’ van Duszdat plaats, een wekelijkse clubavond, die het voornemen heeft om de uitgaanswereld...


Culturele zelfverdediging op Robodock

Culturele zelfverdediging op Robodock

1 september 2007 - Robodock kan alweer bogen op tien jaar geschiedenis. Het festival waar kunst en technologie voor de meest spraakmakende shows zorgen, heeft zich langzaam ontwikkeld van culturele vrijplaats tot internationaal vermaard evenement. En ja, dan zul je wat moeten laten zien op je tienjarig jubileum, van 19 tot en met 22 september op de Amsterdamse NDSM Werf. Maar dat komt helemaal goed, belooft Merel Kamp van de Robodock-organisatie. “We zoeken nog altijd de grenzen van het toelaatbare.” Robodock kan alweer bogen op tien jaar geschiedenis. Het festival waar kunst en technologie voor de meest spraakmakende shows zorgen, heeft zich langzaam ontwikkeld van culturele vrijplaats tot internationaal vermaard evenement. En ja, dan zul je wat moeten laten zien...


Quince - Muziek op gevoel

Quince - Muziek op gevoel

1 september 2007 -
Het nieuwste talent aan de Nederlandse techno-horizon is Quince. Tegelijk is dat ook een verouderde term, de Utrechtse producer Bram Sluiter is namelijk al een tijdje bezig. Dankzij optredens op Awakenings Festival, Solid Grooves en andere techno-gelegenheden begint zijn naam nu echter pas goed door te dringen tot het grote publiek. Een mooie carrière ligt in het verschiet, al blijft de als diëtist werkzame Sluiter er nuchter onder. “Ach, produceren klinkt interessant, maar is eigenlijk niet veel meer dan in een stoffige zolder aan wat knopjes draaien.”
Het nieuwste talent aan de Nederlandse techno-horizon is Quince. Tegelijk is dat ook een verouderde term, de Utrechtse producer Bram Sluiter is namelijk al een tijdje bezig. Dankzij optredens op Awakenings Festival, Solid Grooves en andere techno-gelegenheden begint zijn naam...


Lissabon: een stad om verliefd op te worden

Lissabon: een stad om verliefd op te worden

1 januari 1970 - Portugal is lang het ondergeschoven kindje geweest ten opzichte van buurland Spanje. Ten onrechte, want als je voor een paar dagen in de mediterraanse stad Lissabon verblijft, wil je er eigenlijk het liefste blijven. Natuurlijk blijven steden als Barcelona en Madrid meer dan de moeite waard om heen te gaan, maar denk voor de verandering de volgende keer ook eens aan Lissabon! Portugal is lang het ondergeschoven kindje geweest ten opzichte van buurland Spanje. Ten onrechte, want als je voor een paar dagen in de mediterraanse stad Lissabon verblijft, wil je er eigenlijk het liefste blijven. Natuurlijk blijven steden als Barcelona en...


Mindcontroller: Herleef ‘The Wonderful Days’

Mindcontroller: Herleef ‘The Wonderful Days’

1 januari 1970 - Mindcontroller is één van de vaste tradities van de hardere partykalender in het begin van het nieuwe jaar. Op zaterdag 7 februari zal voor de zestiende keer het harde geluid van de jaren ’90 de good old Hemkade domineren met een uitstekende programmering, opnieuw de focus leggend op de hardcore die één op de drie jongeren in de nineties tot zich wist te binden. Trek je TR-909’s, Alpha Juno’s en TB-303’s weer uit de kast en herleef het verleden op Mindcontroller! Mindcontroller is één van de vaste tradities van de hardere partykalender in het begin van het nieuwe jaar. Op zaterdag 7 februari zal voor de zestiende keer het harde geluid van de jaren ’90 de good old Hemkade domineren met...


pagina [ 126 van 126 ]

Advertentie
Party Tips
 • zaterdag 19 augustus
  Retro Beach 2017
  Hippodroom Wellington, Oostende
 • zondag 6 augustus
  Pollerwiesen Closing
  Jugendpark, Keulen
 • zondag 20 augustus
  Sonus Festival
  Zrce Beach (Pag Island), Pag Island