Nieuws
Female stars gezocht voor Electronic Family Festival – Be a part of The Female Family

Female stars gezocht voor Electronic Family Festival – Be a part of The Female Family

1 januari 1970 - Tijdens Electronic Family kan een droom werkelijkheid worden voor onze vrouwelijke bezoekers met gezonde podiumambitie. Het team achter Electronic Family is namelijk op zoek naar dames die mee willen doen met een sensationele live-act op de mainstage, onder artistieke leiding van de met een Grammy genomineerde nachtegaal Nadia Ali. Tijdens Electronic Family kan een droom werkelijkheid worden voor onze vrouwelijke bezoekers met gezonde podiumambitie. Het team achter Electronic Family is namelijk op zoek naar dames die mee willen doen met een sensationele live-act op de mainstage, onder artistieke leiding...


Inter Lab Sessions presenteert: Pinksterdans

Inter Lab Sessions presenteert: Pinksterdans

1 januari 1970 - Sfeervole taferelen bij het altijd gezellige Pinksterdans
Traditiegetrouw vindt op 1e Pinksterdag, zondag 12 juni, het jaarlijkse Pinksterdans plaats bij Elements Beach te 's-Gravenzande. Bij het best bewaarde geheim van de Nederlandse kust, onder de rook van Den Haag en Rotterdam is Pinksterdans sinds 4 jaar een zeer succesvol terugkerend repertoire op de agenda van deze heerlijk Oosters uitstralende beachclub. Pinksterdans, ooit in het leven geroepen door Firma Gezellig, wordt door het meer internationaal gerichte platform van InterLab Music gewoon doorgezet. De organisatie is er dit jaar weer ruimschoots in geslaagd om een herkenbare mix van regionaal en internationaal technotalent te programmeren.
Sfeervole taferelen bij het altijd gezellige Pinksterdans Traditiegetrouw vindt op 1e Pinksterdag, zondag 12 juni, het jaarlijkse Pinksterdans plaats bij Elements Beach te 's-Gravenzande. Bij het best bewaarde geheim van de Nederlandse kust, onder de rook van Den Haag en...


TWSTd DJ Contest - De Grote Finale 2010-2011

TWSTd DJ Contest - De Grote Finale 2010-2011

1 januari 1970 - Vrijdag 8 april organiseert TWSTd voor de zevende keer op rij de Grote Finale van de TWSTd DJ Contest. Vier finalisten strijden in de grote zaal van de Melkweg om de titel ‘meest veelbelovende dj van Nederland’. Dit jaar is het aan Daan Donk, Levi Verspeek, Milo Moraes en Jerry T. om uit te maken wie zich winnaar mag noemen van de TWSTd DJ Contest 2010-2011. Vrijdag 8 april organiseert TWSTd voor de zevende keer op rij de Grote Finale van de TWSTd DJ Contest. Vier finalisten strijden in de grote zaal van de Melkweg om de titel ‘meest veelbelovende dj van Nederland’. Dit jaar is...


Derde editie boss “yo! Mtv” video special

Derde editie boss “yo! Mtv” video special

1 januari 1970 - De derde editie van BOSS dit jaar staat geheel in het teken van de visual music. Wij nemen jou mee terug naar de tijd dat er progamma’s als YO! MTV RAPS, Sylvana’s Soul, The Pitch, MTV Soul en The Lick op de buis te zien waren. De derde editie van BOSS dit jaar staat geheel in het teken van de visual music. Wij nemen jou mee terug naar de tijd dat er progamma’s als YO! MTV RAPS, Sylvana’s Soul, The Pitch, MTV Soul en The Lick...


TWSTd start masterclasses voor beginnende producers

TWSTd start masterclasses voor beginnende producers

1 januari 1970 - In het verlengde van het succes van de DJ-contest vindt TWSTd dat de tijd is gekomen om, naast de DJ-competitie, ook ruimte te bieden aan educatie op het gebied van muziekproductie. In het verlengde van het succes van de DJ-contest vindt TWSTd dat de tijd is gekomen om, naast de DJ-competitie, ook ruimte te bieden aan educatie op het gebied van muziekproductie.


Abercrombie & Fitch sluit 110 winkels

Abercrombie & Fitch sluit 110 winkels

1 januari 1970 - Ondanks de geboekte winst in het tweede kwartaal, zijn de aandelen van het Amerikaanse Abercrombie & Fitch 6,9% gedaald. Daarom is besloten om maar liefst 110 winkels te sluiten gedurende de komende 18 maanden. Ondanks de geboekte winst in het tweede kwartaal, zijn de aandelen van het Amerikaanse Abercrombie & Fitch 6,9% gedaald. Daarom is besloten om maar liefst 110 winkels te sluiten gedurende de komende 18 maanden.


Top 10 modeblunders

Top 10 modeblunders

1 januari 1970 - Modewebsite fashionscene.nl vroeg 750 vrouwen naar hun grootste modeblunder. Doorlekken tijdens de ongesteldheid werd het meest genoemd, gevolgd door het scheuren uit een kledingstuk en halfnaakt de wc uitlopen door een jurkje/rok die blijft hangen in de onderbroek. Modewebsite fashionscene.nl vroeg 750 vrouwen naar hun grootste modeblunder. Doorlekken tijdens de ongesteldheid werd het meest genoemd, gevolgd door het scheuren uit een kledingstuk en halfnaakt de wc uitlopen door een jurkje/rok die blijft hangen in de onderbroek.


Kogelvrije lippenstift TITAN

Kogelvrije lippenstift TITAN

1 januari 1970 - Mogen wij de TITAN even aan je voorstellen: een beauty van een lippenstift in een hightech kogel, sterk genoeg om te voldoen aan NASA voorwaarden. Stoer aan de buitenkant, maar zacht en vol sensuele kleur aan de binnenkant. Precies waar wij van houden! Mogen wij de TITAN even aan je voorstellen: een beauty van een lippenstift in een hightech kogel, sterk genoeg om te voldoen aan NASA voorwaarden. Stoer aan de buitenkant, maar zacht en vol sensuele kleur aan de binnenkant. Precies waar...


Win een complete Only collectie met jouw modeflaters

Win een complete Only collectie met jouw modeflaters

1 januari 1970 - Zo herkenbaar: je bladert een oud foto-album door en het schaamrood vliegt je naar de kaken. Hoe heb je er in vredesnaam ooit zo bij kunnen lopen? Zo herkenbaar: je bladert een oud foto-album door en het schaamrood vliegt je naar de kaken. Hoe heb je er in vredesnaam ooit zo bij kunnen lopen?


Beige voor een geraffineerde modelook voor herfst/winter 2010

Beige voor een geraffineerde modelook voor herfst/winter 2010

1 januari 1970 - Beige is geraffineerd en charmant. Beige is een van de meest geziene modekleuren voor herfst winter 2010 2011. Chic voor overjassen, mantels en capes. Vrouwelijk voor kokerrokjes en soepel vallende broeken. Sexy voor kanten jurken en lingerie. Beige is geraffineerd en charmant. Beige is een van de meest geziene modekleuren voor herfst winter 2010 2011. Chic voor overjassen, mantels en capes. Vrouwelijk voor kokerrokjes en soepel vallende broeken. Sexy voor kanten jurken en lingerie.


pagina [ 231 van 232 ]

Advertentie
Party Tips
  • zaterdag 30 september
    Retro Acid x I Love Acid
    Kunstencentrum Vooruit, Gent