Nieuws
REPLAY vaart nieuwe koers

REPLAY vaart nieuwe koers

1 januari 1970 - Eén van de grootste jeansmerken ter wereld gaat een nieuwe koers varen. Met nieuwe CEO Matteo Sinigaglia komt de focus vooral te liggen op het versterken van het brand imago. Eén van de grootste jeansmerken ter wereld gaat een nieuwe koers varen. Met nieuwe CEO Matteo Sinigaglia komt de focus vooral te liggen op het versterken van het brand imago.


The geert wilders komt naar haarlem

The geert wilders komt naar haarlem

1 januari 1970 - Op vrijdag 21 mei, de vooravond van hoog politiek bezoek aan Haarlem komt The Geert Wilders naar poppodium Patronaat voor een exclusieve show. Op vrijdag 21 mei, de vooravond van hoog politiek bezoek aan Haarlem komt The Geert Wilders naar poppodium Patronaat voor een exclusieve show.


De line up van de zevende editie van Free Your Mind Festival is rond

De line up van de zevende editie van Free Your Mind Festival is rond

1 januari 1970 - Op zaterdag 5 juni is de historische grond aan de oevers van de Rijn in Arnhem weer het domein van duizenden uitzinnige feestgangers die hun festivalseizoen inluiden en staan meer dan 60 DJ’s en artiesten weer klaar om ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Op zaterdag 5 juni is de historische grond aan de oevers van de Rijn in Arnhem weer het domein van duizenden uitzinnige feestgangers die hun festivalseizoen inluiden en staan meer dan 60 DJ’s en artiesten weer klaar om ze een...


pagina [ 232 van 232 ]

Advertentie
Party Tips
  • zaterdag 30 september
    Retro Acid x I Love Acid
    Kunstencentrum Vooruit, Gent