Nieuws + Persberichten
Grotesque presents In Search of Sunrise 10

Grotesque presents In Search of Sunrise 10

08 februari 2012

Terwijl het wisselvallige, Nederlandse klimaat ons nu toch nog een redelijke winter lijkt te brengen, hebben ze bij PT Events en Blackhole Recordings de zomer al in het vizier. Veroorzaakt door de zomerkriebels die de lancering van het wereldwijd populaire In Search of Sunrise album met zich mee brengt. Ook dit jaar is de bestseller gecompileerd door Richard Durand en wordt de ‘kick-off’ van de wereldtour georganiseerd door Grotesque. Zaterdag 19 mei kan alvast genoteerd worden in je agenda, evenals de locatie van dit spektakel, Central Studios.

De inspiratie begint iedere editie met een nieuw land als thema. Typerend zijn de exclusieve, vaak zwoele progressive trance tracks, die worden samengebracht in de nieuwe In Search of Sunrise compilatie. Niemand minder dan Richard Durand zet zijn handtekening onder het tiende - en inmiddels alweer zijn derde - deel van de succesvolle compilatiereeks. Blackhole Recordings zelf zal binnenkort het thema van “In Search of Sunrise” deel 10 bekend maken.

Central Studios - Utrecht
PT Events is blij met de Utrechtse locatie Central Studio’s. De ISOS editie is al twee jaar op rij de meest succesvolle Grotesque party en daar hoort natuurlijk ook een waanzinnige locatie bij. Na de berichtgeving van Oceandiva, waarin mede werd gedeeld dat er op de boot geen commerciële dans evenementen meer konden plaats vinden, moest PT dringend op zoek naar een waardig alternatief. ,,De kleine studio is een waanzinnig mooie zaal die we zeker met het ISOS thema prachtig af kunnen kleden. Met de vorige Grotesque hebben we onze energie vooral in een mega indrukwekkende stage gestopt. Dat is gelukt, nu denken we alweer een stapje verder en gaan proberen de gehele zaal in dezelfde beleving mee te nemen”, aldus de heren van PT Events.

The Cast
Niet eerder bracht de zonsopkomst zo’n magistrale line-up met zich mee. De kwaliteit druipt weer van het veelzeggende en vooral lekker makende affiche af, wanneer we onder Richard Durand de namen Simon Patterson, Kyau & Albert, Alex O’Rion, Ram en Artento Divini zien staan. Alles bij elkaar genomen ontstaat een wel heel aantrekkelijk evenement met een chique, doch betaalbare belevingswaarde, dat ook nog eens tot zeven uur in de ochtend doorgaat.

Early Bird
PT wil haar vaste bezoekers graag tegemoet komen in deze financieel moeilijke, maar creatieve tijd. Pak dus nu een besparing van liefst € 9,50 op je entreeticket op de website van PT Events. De ‘early bird’ actie is alleen geldig op de website van PT Events(inschrijving verplicht) en biedt slechts 250 mensen de kans hun ticket met een flinke korting aan te schaffen. Deze actie loopt tot 1 maart 2012, daarna gaan de tickets ook op Easyticket in de verkoop voor € 29,50

Win een paar originele Grotesque® Shoes op Facebook!
PT Events wil graag haar Facebook pagina onder de aandacht brengen en geeft een paar originele Grotesque schoenen weg (twv € 200). Wie nu naar Facebook gaat en de pagina van PT Events ‘liked’ maakt automatisch kans op een prachtig paar naar keuze ! Check deze link voor de nieuwe collectie van Grotesque!

GROTESQUE, IN SEARCH OF SUNRISE 10

DATE: 19 MEI 2011
AGE: 21+
LOCATION: CENTRAL STUDIOS,GIET IJZERSTRAAT 3-5, UTRECHT
PRICE: EARLY BIRD (tot 1-3-12) € 20,00 PRESALE € 29,50 DEUR 35,00
LINE UP: RICHARD DURAND, SIMON PATTERSON, KYAU & ALBERT, RAM, ARTENTO DIVINI, ALEX O’RION.
INFO: www.ptevents.nl

 
Advertentie
Party Tips