Agenda

030Fest

030Fest
Info:
Datum: zaterdag 18 juni 2011
Organisatie: Elevation Events
Locatie: Strand oog in al
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: Minimal, Techhouse, Techno
Aanvang: 13:00
Einde: 23:00
Voorverkoop: € 22,50
Leeftijd: vanaf 18 jaar

 030 Fest: Subculture & Smeerboel

030 Fest is een samenwerking tussen Smeerboel, Subculture, Slapfunk, Grooveroots, Rave tegen de klok en De Boze Buren. Zij hebben de handen ineengeslagen om op de gezelligste locatie van Utrecht, Strand Oog in Al, een feest te bouwen zoals alleen Utrechters dat kunnen. 030 Fest gaat losssss!

 

Subculture zal samen met Smeerboel het hoofdpodium voor haar rekening nemen. Uiteraard hebben Subculture en Smeerboel hiervoor de nodige nationale en internationale artiesten uitgenodigd. Niemand minder dan Chris Tietjen (DE,Cocoon), Einmusik (DE,LIVE), Red Robin (DE, Bar25), Invite, Pinxt en Miss Melera zullen acte de presence geven tijdens dit nu al legendarische Utrechtse evenement.

 

Subculture
Subculture is al sinds 2004 actief in de scene met feesten door heel het land, maar is vooral bekend van haar feesten in Club Poema, Club Monza en een eigen area op Lief Festival. Subculture is ontstaan uit liefde en passie voor techno, maar ook uit onvrede over de dancescene in Utrecht. Doel van Subculture is om  laagdrempelige, sfeervolle feesten neer te zetten met artiesten die zij te gek vinden. Geen sjieke, commerciële feesten, maar feesten van muziekliefhebbers vóór muziekliefhebbers. Feest om het Feest dus! Ook is Subculture, naast de evenementen die zij organiseert, sinds begin 2011 een agency voor artiesten. Hiermee wil Subculture (Utrechts) talent helpen te groeien en zich te ontwikkelen. Subculture houdt zich bezig met het management en de boekingen van deze artiesten.

Daarnaast doet Subculture ook de Benelux boekingen voor Berlin’sFinest: UponYou met o.a. Marcus Meinhardt en Marco Resmann.

 

Smeerboel
Smeerboel staat bekend om haar laagdrempeligheid. Iedereen is welkom ongeacht hoe je eruit ziet of wat je doet! Als je maar los gaat! De meeste bezoekers grijpen Smeerboel dan ook aan als gelegenheid om eens goed de bloemetjes buiten te zetten. Je hoeft dan ook niet raar te kijken als bijna iedereen verkleed voor de dag komt en de meest rare fratsen uithaalt.  Daarnaast is er nog één ding dat onlosmakelijk verbonden is met Smeerboel en dat is vingerverf! Je kan niet thuis komen van een Smeerboeleditie zonder een heerlijke veeg vingerverf op je smoeltje te hebben gesmeerd.

Verwacht het onverwachte; gekke stages, uitbundige mensen en heerlijke muziek, alles uiteraard in een gemoedelijk Utrechts strandsfeertje.

030 Fest is klaar voor Utrecht, maar is Utrecht ook klaar voor 030 Fest?? Op 18 juni zullen we het weten. De organisaties zijn in ieder geval volop bezig om van 030 Fest een begrip te maken. Zorg dat je er bij bent, dit wil je niet missen Utreg!


Advertentie
Party Tips