Agenda

10 YEARS OF B.I.T.C.H

10 YEARS OF B.I.T.C.H
Info:
Datum: zaterdag 16 juni 2012
Locatie: North Sea Venue
Plaats: Zaandam - Nederland
Stijlen: Classics, Deephouse, Drum & Bass, Eclectic, Electro, Goa, Groove, Jungle, Latin, Lounge, Minimal, Oldschool, Progressive, Techhouse, Techno, Trance
Aanvang: 15:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 39,75
Leeftijd: vanaf 20 jaar
Line-up:
 
Main stage indoor: Eric van Kleef
  Mike S
  Miss J
  Joia Vita
  Ruben Vitalis
  House
  Chris Scott
  Storm
 
Main stage outside: Randy Katana
  Miss Monica
  Mike S
  Mem
  Ko-c
  Renji
  Santito
  Vika Kova
  Emiel Roche
 
Outside Area chill: Johan D
  Blue Dragon
 
Slaves for passion: Quest
  Miss 4play
  Cyronn
  Marcel S
  Tony da Groove
  Asino di Medico
 
Toxic: Miss Amy
  Da Dominator
  Dali
  Dean Perry
 
prikkel xxxx: Brasco
  Beatz per Marco
  Miss 4play
  M-Zone
Het duurt nog een paar maanden voordat het B.I.TC.H festival zijn poorten opent, maar nu al is de VIP online uitverkocht! Er zijn nog enkele tickets te koop via de bekende fetish voorverkoopwinkels.

B.I.T.C.H. komt dit jaar met een heus festival: vijftien uur lang feesten en genieten van je favoriete dj's, spetterend entertainment en openminded publiek. Buiten op het terrein aan de Hemkade wordt de grote parking omgetoverd tot een waar paradijs.

Om 23.00 uur zal er een grote vuurwerkshow zijn, waarna iedereen binnen tot de volgende ochtend 06:00 uur verder kan feesten. S.l.a.v.e to the r.h.y.t.h.m heet dit festival en velen zien dit als de opvolger van Pleasure Island, maar de organisatie ziet dit toch anders. Het is een nieuw festival met dezelfde aspecten als B.I.T.C.H. Waaronder de strenge dresscode: lak, leer, rubber, metal, plastic, uniform, medical, cross dress, fetish glam en burlesque. Omdat je kunt uitgaan van zomerse temperaturen zijn catsuits van fishnets ook toegestaan. Mochten de weergoden voor die dag toch ongunstig gestemd zijn, geen paniek er zijn buiten en binnen area's voor diegene die het graag droog houden.

Advertentie
Party Tips