Agenda

108 MOOMBAHTON met o.a. SMUTLEE (UK)

108 MOOMBAHTON met o.a. SMUTLEE (UK)
Info:
Datum: zaterdag 17 maart 2012
Organisatie: Bomb Diggy
Locatie: Tivoli de Helling
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: Deephouse, Dubstep, Eclectic, Electrohouse, Garage, Hip Hop House, House, Jungle, Latin, Reggaeton, Tribal House
Aanvang: 23:59
Einde: 04:00
Voorverkoop: € 8,00
Deurprijs: € 8,00

Deze editie brengen host dj’s Tommy Tequila & Café de Calaveras SMUTLEE over naar Utrecht. Deze resident-dj van Fabric en YoYo is één van de bekendste namen uit de Britse Moombahton scene. Het toonaangevende tijdschrift Mixmag vroeg hem om de ultieme moombahton mixtape te maken. Het resultaat mag er zijn en de vele shout-outs van de artiesten laten zien dat het wel goed zit met het respect voor deze dj. Zijn eigen producties met een stevige dancehall basis zijn ook niet onopgemerkt gebleven met als gevolg o.a. remixen op Diplo’s Mad Decent label. 108 Moombahton is daarom ook trots dat Smutlee zijn Nederlandse podium debuut op 17 maart in Tivoli de Helling heeft!

 

Verder staat Ayabassca op het programma: een Utrechtse dj die al jaren feesten organiseert in de underground en wiens plaatkeuze geweldig past in het plaatje van 108. Daarnaast zullen de hosts Tommy Tequila en Café de Calaveras ook allebei een set draaien. Tommy Tequila, onderdeel van het fameuze Amsterdamse dj collectief Bomb Diggy Crew, en Café de Calaveras, aka Tommi, maken regelmatig de Nederlandse festivals en podia onveilig met World 2.0 en Global Bass. Lowlands, DanceValley, Extrema Outdoor, Melkweg en vele andere locaties hebben al gefeest op hun muziek; nu is tijd om de nadruk op Moombahton te leggen!

 

De genre-bepalende MixMag-Mixtape van Smutlee: http://www.mixmag.net/words/news/download---smutlee-moombahton-mix


Link op Tivoli site voor meer info en tickets:

http://www.tivoli.nl/agenda/informatie/atid/454960/datum/za-17-mrt-2012/titel/108+MOOMBAHTON

voor meer info: www.facebook.com/honderdacht

 


Advertentie
Party Tips