Agenda

17,5 jaar G-Town Madness

17,5 jaar G-Town Madness
Info:
Datum: zaterdag 26 november 2011
Locatie: Huize Maas
Plaats: Groningen - Nederland
Stijlen: Early Hardcore, Early Rave, Hardcore, Oldschool
Aanvang: 22:00
Einde: 06:00
Deurprijs: € 25,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Silence, Come As One, Determination, The Hustle, Why?, Live a Lie…… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een dikke waslijst aan hardcorehits, dat is waar G-Town Madness voor staat. Sinds begin jaren 90 al actief en dat gaan ze vieren! Zaterdag 26 november 2011 zal Huize Maas te Groningen vanaf 22.00 uur in het teken staan van 17,5 jaar G-Town Madness.

Al een tijdje gonst het van de geruchten rondom de line up. Op verschillende fora werden namen geopperd als; MD&A, Gizmo, Pagan en Partyraiser. Helaas, het bleek onmogelijk om alle toppers van toen en nu te boeken. Wie er dan wel komen? Check it out!

Line-up
G-Town Madness
The Viper
Endymion
Buzz Fuzz
Isaac
Tha Playah
Rayzor
Darkraver
Panic
Miss Zelda
Nosferatu
Mad-E-Fact
Kasparov
Triple Six
's Aphira
Rob & MC Joe
Crossbone
Easy A
MC Lil'Kasper

Met deze super line up wordt het gegarandeerd een knaller van een party. Wat kan je verwachten? Veel, zo niet alles. In de afgelopen 17,5 jaar heeft hardcore vele substromingen opgeleverd. Deze avond zal je daar veel van terughoren. Early, Oldschool, Newstyle, Happy Hardcore en uiteraard de hedendaagse "Mainstream Hardcore" zal deze avond in hoog tempo uit de speakers knallen. Kortom, een jubileum die je niet mag missen!

Lokatie
Toneel van dit jubileum is het vertrouwde Huize Maas te Groningen. Een unieke en stijlvolle locatie met heftig geluidssysteem en zeer gunstig gelegen, met op loopafstand trein- en busverbindingen en een parkeergarage op minder dan 200 meter. Speciaal voor deze avond zal Huize Maas worden voorzien van meerdere lasers, Big Screen met live- en archiefbeelden, vette lichtshow en extra geluid(!).

VIP
Voor dit jubileum zijn een beperkt aantal VIP-kaarten beschikbaar. Deze kosten € 30,- ex fee en bieden het volgende:
 Winactie
In de afgelopen week hebben alle fans van G-Town Madness mee kunnen doen aan een exclusieve winactie. De winnaars hebben inmiddels (persoonlijk) bericht ontvangen. Heb jij wel deelgenomen maar geen bericht ontvangen? Dan heb je dus helaas niet gewonnen. Maar wees niet bedroefd, in de komende maanden zullen nog enkele winacties voorbij komen, onder andere op 7 November a.s. tijdens de G-Town Madness Special op Thunderdome Radio.

Tickets
Voor 17,5 jaar G-Town Madness zijn 800 toegangskaarten beschikbaar. Wil jij er sowieso bij zijn? Bestel hieronder dan je Ticket(s):
 

  • Normaal: € 17,50 ex fee
  • VIP: € 30,- ex fee
  • Deur: € 25,- (indien beschikbaar)


Kaarten zijn verkrijgbaar via:
 


Advertentie
Party Tips