Agenda

18hrs Festival

18hrs Festival
Info:
Datum: zaterdag 9 juli 2011
Organisatie: 18hrs Festival
Locatie: Balkenhaven
Plaats: Zaandam - Nederland
Stijlen: Minimal, Techhouse, Techno
Aanvang: 12:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 32,50
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
 
Bar27 Loves Linke Soep: Rauwkost (Live act)
  Pete Bandit
  Jason Shae
  Mike Ravelli
  Red Robin
  Hoge Toon
  Bert Jimmink
  Jamy Wing
 
Click: Anton Pieete
  Bart Skils
  Ille Bitch
  Remy
  Philip Young
  Wouter de Moor
  Stefano Richetta
  Vicenzo de Bull
 
Plak: Terry Toner
  Moritz
  Ferro
  Camiel Daamen (Live act)
  Bobby Andrews
  Klapsandwich
  Alex Supertramp
  Eindbaas
 
Rejected & We Are Connected: Edwin Oosterwal
  Eva Maria
  Nic Fanciulli
  Warren Fellow
  Michel de Hey
  Olene Kadar (Live act)
  Secret Cinema
  Taras van de Voorde
  Technasia
  Pitto (Live act)
  Jeff Moore
18hrs Festival zaterdag 9 juli Balkenhaven Zaandam, uniek 18 uur durend festival op underground locatie
 
Dus. We kunnen het cliché aanhalen dat de zon straks eindelijk weer gaat schijnen. Dat het weer hoog tijd is voor het festivalseizoen en dat we ons weer mogen wagen aan outdoor nationaal deejay-hopping. Natuurlijk kunnen we hierbij vermelden dat het reizen met de pendelbus, fiets- of pont weer denkbaar is of jou laten herinneren aan het aanschaffen van zonnebrillen, lekkere sneakers en een vest voor als de avond valt. Nutteloos vinden we dat.

18 HRS: Geen after meer nodig!
Dat velen nog volop energy hebben na een festival bezoek, blijkt wel uit het groeiende aantal afters na het plaatsvinden van de vele grote en kleinere festivals. Maar voordat je bij deze after gearriveerd bent, zit je vaak te lang in een pendelbus of sta je in de file op het parkeerterrein. Met alle indutgevaren van dien. Wij hebben de oplossing hiervoor! Te weten, een festival geïnspireerd op het Duitse nachtleven dat 18 uur lang doorgaat. En inderdaad, nu presenteren wij jou vol trots: 18 uur lang knallen op de lekkerste techno, techhouse en minimal!

18 HRS: ALL YOU NEED TO KNOW (FOR NOW)
Op fietsafstand van Amsterdam zal op zaterdag 9 juli de grond van het Balkenhaven terrein gelegen aan het Noordzee kanaal in Zaandam beven. Dit unieke festival terrein bied uitzicht op het druk bevaren Noordzee kanaal en ondanks dat het terrein gelegen is aan een industrieterrein, is er genoeg groen te bekennen. De ideale combinatie voor een festival!
 
Met een maar liefst achttien uur durend festival, met 2 open air stages en 3 indoor area´s, schrijft het concept geschiedenis in de Nederlandse dance scene. Nog nooit eerder mocht een festival haar buitenpoorten zo lang open houden en wij zijn dan ook vastberaden er een onvergetelijke zomerdag van te maken.

 
Vanaf 12:00u ’s middags tot 23:00 s ´avonds worden de area’s op het festival terrein opgevuld door de meest groovende tech-house, rollende techno en melodieuze minimal Het festivalterrein zal verbonden worden met de North Sea Venue waardoor je tot 6 uur in de ochtend indoor los kan gaan in deze oude fabriekshal. Een deel van het festival terrein zal tot 06:00u geopend zijn, maar om ook de boze buren tevreden te houden, zal hier na 23:00u geen muziek meer klinken – natuurlijk kun je hier nog wel onbeschaamd blijven nippen van cocktails, je honger stillen in de food area of ’s nachts aan de waterkant bijkomen om daarna weer verder te kunnen paraderen op diverse sets. En met hostingpartners zoals Rejected & We are Connected, Click, Linke Soep loves Bar27 en Plak kan het niet anders dan als techno zinnend circus omschreven worden!
 
18 HRS: TICK IT
Al laten wij onze line-up nog even ter verbeelding spreken en verklappen wij meer verassingen verspreid over meerdere persberichten; wel kunnen wij jou nu alvast te kennen geven dat de early bird ticket actie van start is gegaan. 250 gelukkigen halen voor slechts E 22,50 (ex fee) een early bird ticket, waarna de reguliere prijs 32,50 is. Meer weten? Nieuwsgierig? Voor meer informatie ben je van harte welkom op www.18hrsfestival.nl
 
18hrs festival; a never ending parade.
 
Social Media
www.twitter.com/18hrsfestival

Advertentie
Party Tips