Agenda

20 Years Disjoncteractive

20 Years Disjoncteractive
Info:
Datum: vrijdag 6 november 2015
Locatie: Fuse
Plaats: Brussel - Belgie
Stijlen: Acid, Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 12,00
Deurprijs: € 15,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Line-up:
Zzino
Woody McBride

Op vrijdag 6 november, eerste vrijdag van de maand, brengt Belgian Beats de legendarische, Amerikaanse  DJ en producer Woody Mc Bride voor de eerste keer naar de al even legendarische Fuse club in Brussel.  Dit in het kader van de 20ste verjaardag van het concept Disjoncteractive.

Disjoncteractive is een 100% Belgisch, underground techno concept dat in 1995 zijn eerste memorabele feest  gaf in de Halles-St-Géry. Zij verenigden toen al de eerste, echte vertegenwoordigers van de Brusselse techno/acid/underground scene.

Nu willen ze die bijzondere start eren en herinneren met een spetterend feest in de Fuse. Ze nodigen daarvoor één van de pioniers van acid en techno uit nl. de uit Minneapolis afkomstige Woody Mc. Bride van Communiqué Records.  Hij heeft verschillende acid klassiekers op zijn naam staan als ‘Basketball Heroes’, ‘Put A Smile On Your Face’ en ‘Rattlesnake’. Veder vind je ook tracks van hem op Bush  Records, Moist Music, Bonzai, Full Flavor en Dave Clarke’s White Noise Records. Het wordt Woody Mc Bride aka DJ ESP’s eerste optreden in de Fuse wat voor zo’n twee techno legendes een langverwachte ontmoeting zal betekenen.

Hij krijgt het gezelschap van de top uit de Belgische underground scene te beginnen met  Zzino vs Guss Carver Live. Deze beide heren leveren sinds 2014 een heleboel sterke releases en brachten zo Zzino’s magistrale Reload Records terug tot leven. En zopas verscheen ook de EP Tresor op Rhythm Convert. Dit wordt tevens de eerste voorstelling van hun nieuwste dj/live set-up.

Verder ook The Scientists aka Oliver Koop van The Lost Resistance Live. Actief sinds 1998 en tegenwoordig vind  je hem weekend na weekend op plaatsen zoals de Fuse, Dali’s Bar (Kontakt) & N.E.M.O’s. Naast het draaien, stortte hij zich ook op passionele wijze op het producen van eigen materiaal. De vruchten van die passie kan je terugvinden op labels zoals M_Rec, TMM Records, Contrast Records, RapidFireRecords, RBL Records, etc…

Verder ook nog de Franse Alex O, Plastic Soul vs Piotr van de N.E.M.O.  parties en Belgian Beats resident Aktif.

Maak je op voor een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Disjoncteractive en een terugkeer naar de echte underground in de Fuse. Afspraak op vrijdag, 6 november.


Advertentie
Party Tips