Agenda

20 Years Kozzmozz: The Cosmic Revolution

20 Years Kozzmozz: The Cosmic Revolution
Info:
Datum: zaterdag 24 oktober 2015
Organisatie: Kozzmozz
Locatie: ArtCube
Plaats: Gent - Belgiƫ
Stijlen: Techno
Aanvang: 22:30
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 23,00
Deurprijs: € 29,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Exact 20 jaar geleden landde het Kozzmozz ruimteveer voor het eerst op aarde. Deze bijzondere verjaardag wordt al het hele jaar gevierd, zopas nog met een terugkeer naar de roots waarbij Kozzmozz - net zoals de eerste edities - op een echte boot werd gehouden. Het werden 2 uitverkochte boottrips voor de fans van het eerste uur, aangevuld met heel wat nieuwe Kozzmonauten. En nu volgt de grote apotheose waarbij we naar jaarlijkse gewoonte verhuizen van de Vooruit naar de Artcube en waar we onze fans twee volwaardige zalen met hoogaangeschreven artiesten voorschotelen. Deze editie staat in het teken van verdraagzaamheid.

 

Kozzmozz heeft vrede, liefde en harmonie altijd hoog in het vaandel gedragen en gestreefd naar een uiterst tolerante sfeer waarbij iedereen welkom is. We hebben nooit iemand veroordeeld, niet op basis van geslacht, sexuele geaardheid, ras, geloof, nationaliteit, beperking of enige andere politieke of sociaal-economische overtuiging en we hebben dit in ons ruimteveer ook nooit toegelaten. Kozzmozz is er rotsvast van overtuigd dat de enige goede labels, muzieklabels zijn en het enige dat voor ons belangrijk is, is dat iedereen zijn of haar liefde voor techno deelt.

 

Tijdens de voorbije 20 jaar is Kozzmozz immers een hechte techno familie geworden en we vinden ons publiek echt de beste party crowd in het hele universum. We dansten en beleefden samen plezier op ontelbare nachten waarvan er vele voor altijd in ieders geheugen gegrift staan. We hopen dat iedereen kan blijven geloven in een wereld waarin we ons met elkaar en met techno kunnen verbinden. Wij geloven alvast dat we dat samen kunnen waarmaken. Want ook al zijn de uitdagingen waarmee onze wereld op dit moment te kampen heeft groot, we weten dat niets zo groot is als de kracht en de liefde in ons hart. Laten we dus opnieuw onze verschillen overstijgen en terugkeren naar wat ons verbindt en voor Kozzmozz is dat de liefde voor de beste techno die er bestaat.

 

Voordat we dit magische verjaardagsjaar in december afsluiten, nodigen we iedereen graag uit om hun liefde voor techno te komen vieren in de Artcube waar we op zaterdag 24 oktober met twee zalen uitpakken. Op Planet DS7 stellen we een uitgekiende mix voor van artiesten die Kozzmozz voor het eerst zullen bezoeken naast enkele die ons al goed kennen, aangevuld met onze geliefde residents.

 

Op Planeet DS9 zal je dan weer de sfeer van de techno hoofdstad, Berlijn en diens favoriete techno sounds van het moment én de toekomst kunnen gaan ontdekken.

 


Advertentie
Party Tips