Agenda

20 Years Kozzmozz: The Final Chapter

20 Years Kozzmozz: The Final Chapter
Info:
Datum: zaterdag 19 december 2015
Organisatie: Kozzmozz
Locatie: Kunstencentrum Vooruit
Plaats: Gent - Belgiƫ
Stijlen: Techno
Aanvang: 00:00
Einde: 00:00
Voorverkoop: € 16,00
Deurprijs: € 20,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Kozzmozz brengt nu al 20 jaar intergalactische techno naar planeet Aarde. Maar wat jullie aardlingen niet weten is dat ons ruimteveer zelf ook een schat aan geluiden voortbrengt. Wij kunnen uren en uren luisteren naar de muziek die alle machines in ons geliefd spaceship produceren.

 

De bleeps van onze aerodynamische radars staan perfect afgesteld op het buzzen van onze lange-afstands-antennes. De vele boordcomputers – verantwoordelijk voor de algemene performantie van ons ruimteveer’s activiteit – maken een krakend lawaai dat de synth lijnen vormt bij het zachte gezoem van onze pyrotechnische subsystemen. De motoren van onze raketten brengen een dreigende, ravey sound voort die harmonieus meetrilt met het hypnotiserende gezoem van onze straalzenders. Al deze unieke sounds vormen de perfecte techno soundtrack voor een schitterende avond uit. Wij kunnen er in elk geval niet aan weerstaan en worden helemaal door deze muziek opgeslorpt ... en jij?

 

Voor deze nieuwste ruimtevlucht, het laatste hoofdstuk in de viering van ons 20-jarig bestaan, hebben we verschillende techno artiesten uitgenodigd waarvan we zeker zijn dat ze hun techno sounds perfect zullen weten af te stemmen op die van ons interstellair spaceship.


Advertentie
Party Tips