Agenda

20 Years Multigroove - The Delicate Sound of Thunder

20 Years Multigroove - The Delicate Sound of Thunder
Info:
Datum: zaterdag 3 september 2011
Organisatie: Multigroove
Locatie: Paradiso
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Acid, Early Hardcore, Early Hardstyle, Early Rave, Goa, Hardcore, Hardstyle, Techno, Trance
Aanvang: 22:00
Voorverkoop: € 25,00
Line-up & trailer 20 jaar Multigroove - The Delicate Sound of Thunder
 
Op zaterdag 3 september 2011 viert Multigroove haar 20 jarig bestaan met een oorverdovende editie van The Delicate Sound of Thunder in Paradiso. Met een flinke portie beukende Hardcore en Oldskool Multi-knallers, rauwe Hardtechno & Harddance en ruige Acid & Goa neemt Multigroove je mee op een trip door de turbulente 20 jaar van haar bestaan. Vandaag presenteert Multigroove met gepaste trots de line-up en de bijbehorende trailer.
 
20 jaar geleden, toen het fenomeen Houseparty nog relatief onbekend was maar in de underground snel aan populariteit toenam, was Multigroove een pioneer; Een rebel in een toen nog relatief jonge scene die huishield in fietstunnels en een leegstaande internaat als de Wielingen. In afgelegen industriële loodsen in het uitgestrekte havengebied gingen opeens honderden uitbundig geklede mensen de hele nacht uit hun dak op harde, opzwepende elektronische muziek; Een nieuw fenomeen waar de overheid en politie, net als ten tijde van de doorbraak van de Beatles, zich op dat moment geen raad mee wisten.
 
Multigroove trapte de deur in voor de scene zoals we hem nu kennen in een voortdurend kat en muis spel met de politie. Gebieden in Amsterdamse Havengebied werden afgegrendeld en helikopters werden ingezet om het volgende feest op te sporen, maar Multigroove bleef ongrijpbaar in de nacht en zorgde keer op keer voor feesten die doorgingen tot je er de volgende middag bij neer viel. Op die ene roemruchte editie van The Delicate Sound of Thunder na, toen de politie met veel machtsvertoon een einde maakte aan anderhalf jaar uitzinnige feesten in de Elementenstraat. De legende van Multigroove was echter geboren en leeft 20 jaar later nog altijd voort.
 
In de Amsterdamse popcentrum Paradiso – in de jaren ’60 eveneens gekraakt, met harde hand ontruimt en vervolgens uitgegroeid tot een icoon in het internationale popcircuit – belicht Multigroove op 3 september alle facetten van de harde dance, oorverdovend hard als de donder en met een loepzuiver geluid zoals je dit alleen van Multigroove in Paradiso kunt verwachten.
 
Check snel de beestachtige line-up, verdeeld over drie zalen:
Pavo
Organ Donors
Danielle Mondello
Thera
Dano
Partyraiser
JP
Buzz Fuzz
Leviathan
Chosen Few
Merv
Gino
Rheeza
Micha B.
Riches
Viviana Express
Viruz
MC Da Mouth of Madness
MC The Intellectual Killer
 
Tickets:
Presale tickets a 25,00 Euro (excl. lidmaatschap Paradiso) zijn vanaf 20 juni landelijk verkrijgbaar bij Ticket Service via: 0900 300 1250 (45 cpm), de grotere postkantoren, Free Record Shops, GWK stationskantoren, de grotere VVV kantoren en www.ticketservice.nl. Zorg in ieder geval dat je op tijd je ticket scoort, want de eerste editie van The Delicate Sound of Thunder in Paradiso in 2007 was ruim van tevoren compleet uitverkocht!
 
Info:
De gehele line-up kun je nog eens rustig nalezen op www.multigroove.nl
 
Sluit je aan bij de Multigroove communities voor de laatste nieuwtjes:
 

Advertentie
Party Tips