Agenda

25 Years Cherry Moon

25 Years Cherry Moon
Info:
Datum: zaterdag 30 april 2016
Organisatie: Cherrymoon
Locatie: Lotto Arena
Plaats: Merksem - Belgie
Stijlen: 90s, Progressive, Techhouse, Techno, Trance
Aanvang: 19:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 35,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Op 30 april pakt Cherry Moon groots uit: 11 jaar na de 14de verjaardag in het Sportpaleis, keert Cherry Moon terug naar Antwerpen om hun 25ste verjaardag te vieren in de LOTTO ARENA. Cherry Moon is zonder twijfel één van de meest legendarische clubs die België ooit heeft gekend en de reputatie van de club reikte tot ver buiten onze landsgrenzen. Ook al is de club zelf nu al een tijd gesloten, de legende leeft duidelijk verder zoals de verschillende – keer op keer uitverkochte  - retro edities in venues over het hele land bewijzen. Voor deze bijzondere verjaardag heeft Cherry Moon één van de meest legendarische line-ups uit de geschiedenis van de club samengesteld met niet minder dan 3 internatioanle gasten en uiteraard de beste Belgische dj’s die ons land rijk is en dit in twee volwaardige zalen.

 

We beginnen met 2 powerhouse dj’s uit Chicago, Robert Armani & Dj Rush! De eerste heeft voor het Cherry Moon publiek geen introductie meer nodig aangezien hij de enige buitenlandse Cherry Moon resident ooit was. Hij staat nu klaar om terug te keren naar zijn thuis weg van huis. Zijn hit ‘Hit Hard’ blaast nog regelmatig door de speakers op de retro parties en dat zal in de Lotto Arena niet anders zijn. De ‘Big Boss of Techno’ staat in de startblokken om hard toe te slaan op 25 Years Cherry Moon. Naast een dj-set, verzorgt hij met Ghost immers ook nog een exclusieve live-set. De tweede legende uit Chicago is niemand minder dan DJ RUSH. Zijn tracks waren vaste waarden in Cherry Moon: van‘Look & See’ tot ‘I Believe’ & ‘Motherfucking Bass’. Deze man deed ons dansen doorheen de hele Cherry Moon geschiedenis en Major Rush zal ons vast en zeker opnieuw tonen wat goede muziek nu precies inhoudt.

 

Deze twee grootmeesters uit Chicago krijgen het gezelschap van een techno legende uit Duitsland: Johannes Heil! Deze dj/live performer past perfect in het Cherry Moon plaatje en zijn rauwe en donkere techno sounds vormen een perfecte live-act. Zijn track ‘Paranoid Dancer’ wordt nog steeds beschouwd als een ultieme techno klassieker en was ook in Cherry Moon een absolute favoriet. Hij stond op 14 jaar Cherry Moon en is terug om samen met ons een kwart eeuw dansplezier te vieren.

 

Daarnaast vind je in de main hall Cherry Moons eigen trotsen Yves Deruyter, DJ Ghost, Youri Parker, Franky Kloeck & Dave Davis. Deze residents deden het publiek dansen en dansen in de jaren ‘90 en begin de jaren ’00 en weten precies wat iedereen wil horen. Zij zullen de enige, echte Cherry Moon sound naar ‘25 Years Cherry Moon’ brengen. We gaan verder met Franky Jones, resident van de voormalige Montini en de man achter Enterprise Records. De laatste jaren is hij ook resident van Cherry Moons retro parties en daarom kon hij ook op deze reunie niet ontbreken. Voor deze 25ste verjaardag is Cherry Moon ook verheugd u de terugkomst van een hele bijzondere live-act te kunnen melden: hun eigen Cherry Moon Trax! Gekend van vele, grote hits als ‘The House of House’, ‘Let there be house’ ‘Needle Destruction’, ‘Acid Dream’ en vele anderen. Een nieuwe formatie is gevormd en dit wordt hun eerste live performance! Al deze helden krijgen het gezelschap Quincy van verschillende concepten als The Sound Of Belgium, Age of Love, Cirque Magique Festigal en nu ook de nieuwe promoter van Cherry Moon. En last but not least Dimi, jarenlange resident en nu de programma verantwoordelijke van de concepten. Zij brengen de avond op gepaste wijze op gang in Hall1.

 

En ook in Hall2 werd een line-up van oude bekenden samengesteld. Te beginnen met DJ Georges die nog maar zelden ergens draait tenzij occassionele retro avonden in La Bush. Een exclusieve set dus! Verder nog twee legendes uit de Belgische scene met Phi Phi & Olivier Pieters,  de eerste van Extreme en de tweede van Boccaccio.

 

Michael Forzza & CP van de Pulse Factory zullen ook aantreden in Hall2. Michael Forzza is het best gekend van de klassieker ‘Kahana’ en verschillende andere techno tracks. CP is dan weer één van de weinige Belgen op het fameuze Bedrock label van John Digweed. Marko De La Rocca & Dj Fire konden ook niet ontbreken. Marko is de ster van La Rocca en Dj Fire is gekend van zijn uitmuntende trance produkties. Hij was ook één van de laatste residents in Cherry Moon. Voeg daar nog Jan van Biesen aan toe voor een echte reis doorheen het verleden. En uiteraard, vergaten we ook de ‘brothers in crime’ uit de Foyer niet: Mike Thompson & Alain Faber zullen met funky beats en groovy sounds de avond afsluiten in ware Foyer stijl.

 

Cherry Moon zal zorgen voor een compleet uitgeruste Lotto Arena met licht en geluid van de beste kwaliteit, decoratie, animatie, een merchandise stand en naar we hopen, de onevenaarbare Cherry Moon sfeer voor de beste verjaardag in de Cherry Moon geschiedenis tot nu toe.


Advertentie
Party Tips