Agenda

30 Years Yves Deruyter

30 Years Yves Deruyter
Info:
Datum: zaterdag 23 mei 2015
Organisatie: Age of Love
Locatie: La Rocca
Plaats: Lier - Belgiƫ
Stijlen: House, Progressive, Techhouse, Techno, Trance
Aanvang: 23:30
Einde: 06:30
Voorverkoop: € 18,00
Deurprijs: € 15,00
Line-up:
 
Backstage: Bountyhunter
  Stijn (Live act)
  Neon
  Nico Parisi
  Youri Parker
  Mike Thompson
  Phi-Phi
 
Ballroom: Yves Deruyter
  Franky Jones
  Dave Lambert
  DiMaro
  Quincy
  Marko
  Zzino
  DJ Ghost

Yves Deruyter viert dit jaar zijn 30ste verjaardag als DJ  en hij doet dit in één van de beste clubs van het land: La Rocca.  Op  zaterdag 23 mei is hij de gastheer van een bijzonder feest ter ere van deze speciale mijlpaal met 30 dj’s die de voorbije 30 jaar op één of andere manier zijn pad kruisten en/of zijn hart raakten.  Elk van deze dj’s zullen een speciaal voor Yves samengestelde set van  30 minuten spelen.  Bovendien worden  er 30 CD’s en 30 vrijkaarten weggegeven en er worden uiteraard ook 30 dikke kussen uitgedeeld. Dat dit een exceptioneel feest wordt staat nu al vast!

 

Yves Deruyter begon zijn DJ carrière in 1985 en speelde in zowat alle bekende Belgische clubs zoals Globe, Barocci, Cherrymoon, Extreme, Carat, BBC, La Rocca etc. In 1991 begon hij aan zijn eerste producties en zijn eerste single “Animals”, uitgebracht op Bonzai Records, werd een grote club hit in Europa. Yves’ tweede single “Rave City” kwam meteen ook in de Duitse Top binnen en werd een groot succes met meer dan 50.000 verkochte platen. De opvolger “Calling Earth” topte zelfs 70.000 stuks.  

 

De daaropvolgende hit “The Rebel” werd Yves’ internationale doorbraak, gevolgd door “The House of House”, “In My Electric House” (Cherrymoon Trax) en nog veel meer.  En ook Yves’ mega cover van de Underworld klassieker “Born Slippy” is nog steeds een internationale hoogvlieger. Al deze tracks maakten van hem één van de meest gevraagde Belgische dj’s in binnen- en buitenland.

 

En ook nu reist Yves Deruyter nog steeds regelmatig doorheen heel Europa, waar hij hoog in het vaandel wordt gedragen voor zijn uitzonderlijke Dj techniek.  Hij is een geboren entertainer en zijn visie over zijn toekomst in de muziek branche, is nog altijd om in de eerste plaats muziek te maken voor het publiek, de rest zien we dan wel. Er wordt veel verwacht van de nieuwe single die zal uitkomen op Pig Room Trax.: “Desert Storm” wordt  Yves’ debuut in Electro House scene. Met nog meer releases in petto, werkt Yves momenteel zowel aan solo nummers als aan coole samenwerkingen.

 

Met veel enthousiasme begint hij nu aan de volgende 30 jaar van zijn carrière. Maar eerst dus: party time om zijn eerste 30 uitmuntende jaren in het vak te vieren. Er zijn er weinigen die het hem na doen!


Advertentie
Party Tips