Agenda

50Hurtz x Major League

50Hurtz x Major League
Info:
Datum: vrijdag 6 september 2013
Organisatie: Elementz D&B
Locatie: Melkweg
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Drum & Bass, Dubstep, Trap
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 13,00
Deurprijs: € 17,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Op 6 september slaan 50HURTZ en Major League de handen ineen. De twee grootmachten in de bass scene presenteren een unieke avond in de Melkweg. 50HURTZ is afgelopen 2 jaar bepalend geweest voor het dubstep geluid in Nederland. Major League is al meer dan 10 jaar het meest toonaangevende drum ’n bass evenement van Nederland. Samen zullen deze organisaties een onvergetelijke avond verzorgen in beide zalen van de Melkweg.

Dubstep en drum ’n bass zijn geen onbekenden van elkaar. Rond 2006-2007 waren er in drum ’n bass steeds meer dubstep invloeden te horen. In de jaren daarna zijn tientallen drum ’n bass artiesten dubstep gaan draaien en produceren. En vice versa. Op die manier hebben de stijlen elkaar in grote mate beïnvloed, tot en met de dag van vandaag. Op 6 september is het beste van beide werelden te horen in de Melkweg.

Uniek is dat op deze avond voor het eerst de meest toonaangevende dubstep en drum ’n bass organisatie van Nederland de handen ineen slaan voor een avond met internationale topartiesten. De lokale scene is niet over het hoofd gezien, ook van Nederlandse bodem staat er een line-up die je niet wil missen.

Op uitnodiging van Major League komt de Londenaar Hamilton van het legendarische RAM label de Melkweg onveilig maken op 6 september. Hij deelt het podium met Nederlands’ snelst rijzende drum ’n bass ster Maduk van Liquicity.

50HURTZ vond in Amerika zijn gewenste eregast. Megalodon is voor de eerste keer te gast in Amsterdam om zijn unieke combinatie van dubstep en trap te laten horen. Don't miss out.

Line-up:    
Hamilton (UK)
Megalodon (USA)
Shiverz (UK)
Sadhu (DE)
Maduk
12Gauge
Pamb & Harsh
TB6K
Spag Heddy
Mynor
MC Tjek

Tickets: €13 (voorverkoop) via www.ticketmaster.nl/event/117005     
Datum: Vrijdag 6 September
Locatie: Melkweg, Amsterdam
Tijd: 23:00 – 05:00

Meer info op:
www.facebook.com/MajorLeagueDnB
www.facebook.com/50HURTZ.Melkweg
www.melkweg.nl

http://www.youtube.com/watch?v=-IuMW7DbZWo&hd=1

Advertentie
Party Tips