Agenda

8Bahn Area Festival

8Bahn Area Festival
Info:
Datum: vrijdag 6 juli 2012
Organisatie: 8Bahn
Locatie: 8Bahn Area
Plaats: Ede - Nederland
Stijlen: 2step, Acid, Acidtechno, Ambient, Breakbeat, Classics, Deephouse, Disco, Drum & Bass, Dubstep, Electro, Funk, Garage, Hiphop, House, Jungle, Lounge, Minimal, Ska, Techhouse, Techno
Aanvang: 12:00
Voorverkoop: € 63,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
De trilogie is compleet. Na de Grand Opening en NYE nu de ultieme bekroning: 8BAHN AREA FESTIVAL. Drie dagen non stop camping weekender festival, in het midden van Nederland, grenzend aan de veluwe en op een voormalig kazerneterrein. Bizar

8Bahn Area Festival vindt plaats op 6,7 en 8 juli 2012. De programmering continue en verdeeld over vijf stages. 8Bahn Area garandeert bij slecht weer een droog verblijf. Bij goed weer kijk je uit over Neerlands meest bizarre terrein.

BELANGRIJK BERICHT:

Een festival op de mooiste locatie van Nederland, met camping en een hele toffe programmering moest de onderscheidende factor worden in het drukke festival-landschap van Nederland. Voor slechts € 63,- een heel weekend non stop muziek, dans, cultuur en gezelligheid. Het blijkt vooralsnog niet voldoende te zijn.

 

Is het de crisis? Kan men kwaliteit niet meer onderscheiden van kwantiteit? Zit het EK in de weg? Het zijn vragen die vele festival organisatoren zichzelf stellen. Niet voor niets zet bijna elke organisator de btw verlaging per direct door in de ticketprijs. Zou het helpen?

8Bahn Area Festival kiest voor de volgende oplossing: twee personen mogen binnen komen op 1 kaartje. Oftewel; heb je of koop je een weekend-camping ticket? Dan kan je een vriend of vriendin meenemen op datzelfde ticket. Dat betekent voor € 63,- met z’n twee een heel weekend 8Bahn Area Festival. Ook voor de dag+nacht tickets geldt twee bezoekers op één ticket. Liever een geslaagd festival met voldoende bezoekers dan schrappen in de unieke muzikale en culturele programmering of de kwaliteit van randzaken als geluid, aankleding en faciliteiten!
Advertentie
Party Tips