Agenda

8Bahn Night & Day Festival

8Bahn Night & Day Festival
Info:
Datum: dinsdag 30 april 2013
Organisatie: 8Bahn
Locatie: Musis Park
Plaats: Arnhem - Nederland
Stijlen: Acid, Acidtechno, Ambient, Breakbeat, Deephouse, Disco, Drum & Bass, Dub, Dubstep, Electro, Funk, Hiphop, House, Minimal, New Beat, Reggae, Techhouse, Techno
Aanvang: 12:00
Einde: 00:00
Entree: Gratis!

Op 29 April begint het 8Bahn Night & Day Festival zoals gebruikelijk in het Musispark. Daar Neerlands nationale feestdag dan nog niet begonnen is, zal de avond gedragen worden door De Belgische sterkhouders van kwaliteitshouse en disco, San Soda en Red-D.  Q-night speelt zich af in twee zalen van Musis Sacrum. Vanaf 23 uur zal de kleine zaal gehost worden door Arnhemse organisaties Oostblok en Studio Sonsbeek. In de 8Bahn hoofdzaal is het toneel gereserveerd voor de UK-afgezant Midland (Aus Music) en Nederlandse connaisseur Dexter (Clone). Kaarten zijn te koop via onze ticketshop.

De laatste Q-day op 30 april keert 8Bahn wederom terug naar het Musispark, aangevuld met een tweede stage gehost door Juxtapose. Het muzikale programma biedt een mooie afspiegeling van de huidige stand in de wereld van de elektronische vierkwartsmaat. Roemeen Cosmin TRG (50 Weapons) en techno-president van Nederland Steve Rachmad. Naast deze techno-namen zal de Keulse house-afvaardiging uit de Innervisions-stal, Marcuss Worgull, een dj-set doen en is 8Bahn trots dat het Dollkrauts live-project LOLA, na een optreden in de Berghain, ook een plek in Arnhem kan bieden. Het 8Bahn-podium wordt verder gecomplementeerd door 8Bahn residents Patski en Le-fi, enthousiaste live-act Bizet Reactions en een dj-set van Drvg Cvltvre. Door het succes van vorig jaar is besloten de Juxtapose-stage te vergroten en van meer geluid te voorzien. Hier zullen onder andere Simon Weiss (Rush Hour), Bee Vee & MC Brown Sugar (Give it Dub), Bert de Rooij en Rik Payne gebruik van maken.


Advertentie
Party Tips