Agenda

NICK HÖPPNER [OSTGUT TON] 'FOLK' ALBUM RELEASE TOUR

NICK HÖPPNER [OSTGUT TON] 'FOLK' ALBUM RELEASE TOUR
Info:
Datum: vrijdag 17 april 2015
Locatie: RADION
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Electro, House, Minimal, Minimal Techno, Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 07:00
Voorverkoop: € 12,50
Leeftijd: vanaf 18 jaar

TICKETS: http://bit.ly/1AoVTMy

NICK HÖPPNER FOLK ALBUM RELEASE TOUR

NICK HÖPPNER [ Ostgut Ton ]
https://soundcloud.com/warmhq/warm-radio-ft-nick-hoppner-09

TAMA SUMO [ Ostgut Ton ]
https://soundcloud.com/tama-sumo/podcast-melbourne

INTERSTELLAR FUNK [ Rush Hour ]
https://soundcloud.com/digitaltsunami/digital-tsunami-064-interstellar-funk

DAVID CORNELISSEN [ SoHaSo ]
https://soundcloud.com/davidcornelissen/trouwamsterdam-natte-cel-281214

Nick Höppner zal via Ostgut Ton zijn eerste album Folk op 30 maart vrij geven. En wat voor album! Als Panorama Bar resident en tot 2012 manager van in-house label van de club Ostgut Ton (OFFICIAL) weet hij vakwerk af te leveren.

"Ik besloot om mijn album Folk te noemen omdat ik het gevoel heb dat we allemaal werken met een sonische woordenschat die werd ontwikkeld door een relatief klein aantal pioniers 20 of 30 jaar geleden. Dit album wordt beïnvloed door disco, R & B, Funk, Soul tot aan de meest primaire rituelen van tribale drums." 

Uit Berlijn komt versterking mee van niemand minder dan Tama Sumo. Haar unique selling point is een mix van fun en communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. Ze houdt er van om te spelen met verschillende stemmingen en sferen en is nog steeds gefascineerd door het feit dat de muziek een enorme hoeveelheid energie kan loslaten. "Muziek, en bass in het bijzonder, maakt mensen gelukkig!"

Interstellar Funk aka Olf van Elden is een unieke kunstenaar in de huidige wereld van schone elektronische muziek esthetiek. De jonge Nederlandse producer is een analoge sound liefhebber met een scherp oor voor tijdloze melodieën. Zowel zijn dj-sets als zijn producties mengen in de wortels van house en techno muziek met een occasionele golf van afrobeat.

Deze nacht wordt compleet gemaakt door David Cornelissen. Deze Rotterdamse Amsterdammer werd ontdekt door Nuno Dos Santos en maakte onlangs furore in Trouw. Zwaar eclectisch met hier en daar klassieke invloeden.

——

Tickets

VVK E12,50

www.radionamsterdam.nl

——

Route

OV
RADION is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Pak metro 50, halte Henk Sneevlietweg, dan is het nog 5 minuten lopen. Tram 2, stadsbus 18 en de nachtbus 358 stoppen voor de deur.

FIETS
Met de fiets ben je ongeveer 15 minuten onderweg vanuit het centrum. 5 minuten vanaf het einde van het Vondelpark en 3 minuten vanaf Lelylaan.

AUTO
Tijdens evenementen kan er gratis gebruik worden gemaakt van de grote parkeerplaats


Advertentie
Party Tips