Agenda

A Night With ... John Digweed

A Night With ... John Digweed
Info:
Datum: zaterdag 5 december 2015
Organisatie: Nasty Mondays
Locatie: Kunstencentrum Vooruit
Plaats: Gent - Belgiƫ
Stijlen: House, Progressive, Techhouse
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 15,00
Deurprijs: € 19,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

‘A Night With ...’ is een gloednieuw concept van de Nasty Mondays crew.  Nasty Mondays is al bekend van heel wat razend populaire party concepten in Gent’s culturele tempel Vooruit, voornamelijk in de prachtige Concertzaal. Nu breiden ze hun reputatie nog verder uit door enkele van de grootste dj’s ter wereld naar deze bijzondere locatie te brengen.

 ‘A Night with …’ gaat terug naar de basis van de elektronische muziek met de focus op pure kwaliteit die alle genres overstijgt. Als het een grote naam is die in de voorbije 20 jaar consequent stond voor kwaliteit, passie en toewijding aan de elektronische muziek scene, dan staat hij op ons verlanglijstje. Zeker als het dan ook nog iemand is die niet vaak in intiemere locaties in België heeft gestaan. Het maakt niet uit welk genre hij of zij draait: of het nu house, techno, progressive is of iets ertussen in.

We gaan resoluuut voor de ‘crème de la crème’ van de dance scene en zullen die uitnodigen om een extra lange set te komen spelen. Een set waarmee ze echt kunnen tonen wat het nu juist is dat hen één van de beste maakt. Een beetje zoals een concert maar dan voor dj’s waarbij zij helemaal in de spotlight worden gezet. De eerste naam die we in gedachten hadden, heeft alvast ja gezegd dus zijn we vertrokken met deze nieuwe reeks feesten onder de noemer ‘A Night With’. Op de eerste editie verwelkomen we niemand minder dan John Digweed, de man die jarenlang de progressieve house scene aanvoerde en die nog steeds op het hoogste niveau van zowel de house als techno wereld van vandaag meedraait met zijn legendarische Bedrock label. De internationale gasten krijgen steeds het gezelschap van leidinggevende Belgische dj’s die perfect aanleunen bij de sound van de headliner. Deze keer zijn dat: Maxim Lany, Quincy, CP en Chantal!


Advertentie
Party Tips