Agenda

Age of Love: Summer Break

Age of Love: Summer Break
Info:
Datum: zondag 14 augustus 2016
Organisatie: Age of Love
Locatie: nog niet bekend
Plaats: nog niet bekend - nog niet bekend
Stijlen: 90s, House, Techno, Trance
Aanvang: 16:00
Einde: 08:00
Voorverkoop: € 15,00
Line-up:
 
Age of Love: Yves Deruyter
  Mr. Sam
  Quincy
  Olivier Pieters
  CP
  Andry Nalin
  M.I.K.E.
  Michael Forzza
 
Ibiza Reunion: Tofke
  Youri Parker
  Marko
 
La Bush After: Johan
  Laurent Top
 
The Sound of Belgium: Franky Jones
  Phi-Phi
  Eric B

Age of Love gaat zelden op verplaatsing ... met uitzondering van grote festivals als Tomorrowland waar ze deze zomer voor de derde keer met een eigen stage zullen neerstrijken. Maar nooit naar clubs .. met uitzondering van deze zomer wanneer ze in augustus éénmalig hun uiterst succesvolle concept meenemen naar de vroegere La Bush club voor een welverdiende Summer Break. Nu Pulse Café genaamd heeft de main room van deze state-of-the-art club één van de beste soundsystems van het land en één van de meest impressionante lichtshows ooit gezien. Age of Love promoter Quincy is zo in de ban van deze club dat hij graag een éénmailge uitzondering maakt op de regel om Age of Love nooit in een club te laten plaatsvinden. Voor hem is dit immers de enige club die op alle vlakken voldoet aan de productie standaarden van Age of Love, meer nog die die standaarden zelfs overstijgt.

 

Het feest gaat ‘s middags al van start om 16u00 met een ware outdoor Ibiza party langs het zwembad aan het strand. Met op de line-up twee van de grootste Ibiza veteranen ooit. Eerst en vooral de legendarische DJ Pippi van Pacha faam alsook de jarenlange resident van Privilege/Ku, César de Melero. César was één van de eerste residents van Space en zes jaar lang resident op ‘People from Ibiza’ in Amnesia. Ze delen de decks met Tofke die doorheen de jaren regelmatig aantrad in DC-10 en op veel andere plaatsen op het magische eiland. De ware Ibiza spirit wordt vervolledigd met Marko de la Rocca en Youri Parker van Cherry Moon. Vergeet dus je zwembroek of bikini niet en kom met ons dansen in de zon!

In de main room mag je je verwachten aan een full blown Age of Love party zoals ze gekend zijn van hun keer op keer uitverkochte edities in de Vooruit en Artcube in Gent. Op de line-up de grootste Belgische dj’s van de jaren ’90 en twee internationale zwaargewichten. M.I.K.E. aka Push mag dan Belg zijn, hij woont al lang in New York en zijn vele hits hebben de hele wereld veroverd: van ‘Universal Nation’ op Bonzai tot ‘Strange World’ en ‘The Legacy’ om er maar enkele te noemen. Hij remixte artiesten van uiteenlopende calibers als Sinéad O'Connor, Moby, Mauro Picotto, Bombfunk MC's, Oliver Lieb, Psy'Aviah en Ian Van Dahl. Hij is regelmatig te gast op Age of Love en we weten waarom!  Ook geen onbekenden meer op Age of Love zijn Nalin & Kane die nooit teleurstellen, integendeel. Van hun populairste hit ‘Beachball’ werden werdelwijd meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. En zo kwamen ook zij aan de oren van heel wat grote namen die hen hun werk toevertrouwden als Kylie Minogue, Frankie goes to Hollywood, Sven Väth en vele anderen. Hun grootste remix van Da Hool’s ‘Meet her at the Loveparade’ werd de hymne van de house-generatie en dat is precies wat wij bij  ‘Age of Love’ zijn, dé house generatie. De Belgen worden aangevoerd door DJ George’s, eigenaar van de club die maar enkele keren per jaar nog eens zelf achter de draaitafels kruipt en dit ondanks zijn nog steeds uitmuntende reputatie. Verder ook nog onze vaste waarden als Yves Deruyter, CP, Michael Forzza en Olivier Pieters. Voor deze bijzondere gelegenheid vormt Age of Love resident en promoter Quincy deze keer een dj-team met Mr. Sam, afkomstig uit de buurt veroverde die de wereld met zijn producties op onder meer John Digweed’s Bedrock label. Dat de grote zaal de hele nacht op zijn kop zal gezet worden, is nu al een feit!

De tweede zaal is in handen van  ‘The Sound of Belgium’, de documentaire die de jaren ’90 weer helemaal terug in het geheugen bracht en een perfect beeld schetst van onze rijke muzikale geschiedenis. De muzikale vertaling van dit beeld, tourde recent in enkele clubs doorheen het land met uitverkochte zalen en uitzinnige feesttaferelen tot gevolg. De sfeer in deze zaal wordt gemaakt door Frank De Wulf van de beruchte B-Sides releases en Eric B wiens enorme kennis van de new beat en vroege house muziek uitgebreid aan bod komt in de film. Verder ook nog Phi Phi van Extreme en Franky Jones van Carat. En tot slot zal Jozef Devillé die de film maakte zijn regisseur stoel inruilen voor een plaatsje achter de decks.

Bij een echte jaren ’90 party, hoort een after-party. Helaas kan dat niet overal maar hier gelukkig wel. Het echte after-party gevoel zal gecreëerd worden door Laurent Top van La Bush, Brandy van Catacombes en Johan van At The Villa. En uiteraard zullen we zelfs daar hopen dat het feest nooit eindigt.

Zorg er voor dat je goed uitgerust bent als je naar Summer Break komt want je zal daarna wellicht opnieuw wat rust nodig hebben ;-)


Advertentie
Party Tips