Agenda

Age of Love XXL: Respect the Belgian Old School

Age of Love XXL: Respect the Belgian Old School
Info:
Datum: zaterdag 5 november 2016
Organisatie: Age of Love
Locatie: Kunstencentrum Vooruit
Plaats: Gent - Belgie
Stijlen: 90s, House, Techno, Trance
Aanvang: 22:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 19,00
Deurprijs: € 23,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Na een fantastische zomer met opnieuw een eigen stage op Tomorrowland en een eerste ‘Summer Break’ editie die al ’s middags aan het zwembad van de voormalige La Bush club begon, is Age of Love nu terug voor de laatste editie van dit jaar in thuisbasis Gent met een XXL editie in de prachtige concertzaal van de Vooruit. Met deze keer alleen maar Belgen op de line-up. Het mocht op Age of Love immers al meer dan eens blijken, dat de Belgen vaak het best scoren op vlak van de juiste klassiekers, de beste sfeer en de grootste connectie met het publiek. Als het gaat over retro, dan blijft de slogan ‘Belgians do it better’ nog steeds gelden, ook na meer dan 20 jaar van Belgische elektronische muziekgeschiedenis.

 

Want op Age of Love worden nog steeds de hoogdagen van die rijke elektronische geschiedenis en de lange nachten in de Belgische clubs gevierd en dit met de beste tracks uit de jaren ’90 in een setting die de sfeer van die magische tijden perfect terug tot leven brengt: dansers, lasers, gadgets en meer brengen het publiek terug naar een tijd waarin er dagen na elkaar gefeest werd. En zo trekt Age of Love niet alleen die feesters aan die er toen al bij waren maar ook meer en meer nieuwe generaties clubbers die de muziek die aan de basis ligt van de huidige scene, voor het eerst ontdekken.

 

Samen creëren ze opnieuw de atmosfeer van ‘love and peace’, lange nachten op de dansvloer en wondermooie house muziek. Ze doen dat op de tonen van de beste klassiekers ooit, deze keer dus gebracht door de beste Belgische dj’s van de grootste Belgische clubs en hits ooit.

 

 

M.I.K.E. aka Push is verantwoordelijk voor enkele van de meest iconische tracks uit de geschiedenis van de elektronische muziek, van ‘Universal Nation’ tot ‘Sunrise at Palamos’ en van ‘The Legacy’ tot ‘Silver Bath’. Afkomstig uit Antwerpen, woont hij nu in New York van waar zijn ClubEliteSessions radio show wekelijks afklokt op miljoenen luisteraars. Recentere tracks als ‘Elements of Nature’, ‘Astrolab’ en ‘Juno’ tonen bovendien aan dat zijn talent sterker is dan ooit. Hij is een graag gezien gast op Age of Love en we weten waarom. Deze keer zal hij het publiek trakteren op een exclusieve ‘vinyl only’ set waarbij ook hij zijn volledige respect aan de Belgian Old School betuigt.

 

Hij krijgt het gezelschap van andere fijne talenten uit eigen land als  Georges die bijna alleen nog maar draait op zijn eigen La Bush Reunion Events die slechts één keer om de vier maand worden georganiseerd. Occasioneel haalt hij zijn platen nog eens boven voor speciale events en dan mogen we gerust zeggen, Age of love, wat betekent dat we een opnieuw heel exclusieve set van hem te horen gaan krijgen. Zo één van die die hem beroemd hebben gemaakt tot op vandaag.

 

En ook Yves Deruyter is opnieuw van de partij. Hij draaide in zowat alle bekende clubs als Globe, Barocci, Cherrymoon, Extreme, Carat, BBC, La Rocca en vele andere. Hij vierde vorig jaar zijn 30ste verjaardag in de business en denkt nog lang niet aan stoppen. Eén ding is zeker, op Age of Love is hij altijd welkom.

Uit het Extreme tijdperk verwelkomen we onze resident en Age of Love promoter Quincy evenals Extreme’s langstlopende resident Phi-Phi die er eigenhandig voor zorgde dat de maandagavonden in Extreme, één van de meest legendarische avonden uit de Belgische club-geschiedenis werden.

Franky Jones staat ook al bijna 30 jaar in het vak. Hij maakte naam in clubs als Montini en Carat in eigen land en draaide later op de grootste events ter wereld als Mayday, Love Parade, Dance Valley, Inner City, ... Hij scoorde verschillende grote hits als Jones & Stephenson op Bonzai en lanceerde later zelf de labels Tripomatic en Enterprise. Wanneer hij achter de decks staat is het altijd feest. 

 

Verder nog CP die vroeger ook in heel wat grote Belgishe clubs als Boccacio, La Rocca, La Bush, .. draaide en samen met Pole Folder ook op Sasha’s Involver Tour. Meer recent kan je hem regelmatig op de History of Trance events en als resident in de Pulse Factory en op The Sound of Belgium parties horen.

 

En last but not least, Vince Nova, ook al 20 jaar actief in zowat alle grote clubs en op productievlak. Tegenwoordig onder meer te horen in The Kings Club in Aalst en nu ook op Age of Love.

 

Bereid je opnieuw voor op uiterst extravagante actie op de dansvloer, luid geschreeuw, breed lachende gezichten en alle handen in de lucht op heel veel momenten. Je zal enkel die nummers horen die je koude en warme rillingen zullen bezorgen en je temperatuur ongetwijfeld enkele graden zullen doen stijgen op deze 100% Belgische editie van Age of Love!  


Advertentie
Party Tips