Agenda

Age of Love XXL

Age of Love XXL
Info:
Datum: zaterdag 28 juni 2014
Organisatie: Age of Love
Locatie: Kunstencentrum Vooruit
Plaats: Gent - Belgiƫ
Stijlen: Oldschool, Techhouse, Techno, Trance
Aanvang: 22:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 19,00
Deurprijs: € 23,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

De Age of Love sage gaat verder. En het is een prachtig verhaal over mensen die houden van muziek en dansen, die zich laten meevoeren door de sounds en al hun zorgen vergeten terwijl ze terugdenken aan de gouden jaren. De jaren waarin ze dansten alsof er geen ochtend was. De jaren waarin de Belgische clubs ieder weekend, dagenlang gevuld waren tot de nok en de sfeer buitengewoon was. De tijden waarin zo veel tijdloze nummers en klassiekers werden gemaakt ...

 

Op de vorige editie vierde Age of Love zijn 6de verjaardag en het werd een feest dat iedereens verbeelding tartte. Drie uitbundige zalen waarin alle elementen aanwezig waren om de talrijke aanwezigen terug te voeren naar de jaren ’90: van glowsticks en vuurwerk tot dansers en lasers, live percussie, robots en meer. Drie zalen die de hele nacht ontploften op de beste sounds van de jaren negentig. Net als alle vorige edities, was ook deze XXXL editie helemaal uitverkocht.

 

En alle extra’s zijn slechts een deel van wat van Age of Love zo’n success verhaal maakt want het is uiteraard de muziek die het kloppend hart van dit event is. Deze keer ondernemen we een reis doorheen ons elektronische verleden met internationale gast Jam El Mar uit Duitsland. Hij was één van de grootste sterren in de Duitse trance scene tijdens de jaren ’90 met Jam & Spoon ( helaas stierf Mark Spoon enkele jaren geleden). Ze remixten heel wat grote sterren als Simple Minds, Frankie goes to Hollywood, Stereo MC’s, New Order en vele anderen. Hun bekendste hits ‘Stella’ en ‘Right in the Night’ zullen zeker de revue passeren op Age of Love. Een dubbel-cd met alle grote Jam & Spoon tracks is nu trouwens opnieuw verkrijgbaar.

 

Onze volgende gast is er één uit onze eigen achtertuin maar ook hij is één van de meest gerespecteerde Belgische producers uit het verleden Frank De Wulf. Hij werd beroemd met nummers als ‘Acid Rocks’ en ‘The B-Sides’ en produceerde Music Man en R&S. Meer recent werden al zijn oude nummers geremastered en digitaal heruitgebracht. Frank werd momenteel ook aan nieuwe nummers.

 

 

En ook Airwave is al actief en succesvol in de scene vanaf de begindagen tot op vandaag. 20 jaar ervaring, verschillende albums en ontelbare releases hebben ervoor gezorgd dat Airwave een gekende internationale naam was en blijft.

 

Onze volgende gast is één van Bonzai’s grote sterren met Yves Deruyter die tevens zorgde voor de enorme reputatie van de Cherrymoon en andere clubs.

 

Ze krijgen het gezelschap van Zolex, vroegere resident van de legendarische after-clubs Carat en The Globe. Hij is ook gekend van zijn schitterende producties op Dance Opera en zijn eigen Zolex records.

 

En geen Age of Love zonder onze eigen resident uiteraard. Quincy duikt maar wat graag achter de decks van zijn eigen event en duikt momenteel ook weer regelmatig de studio in.  We mogen binnenkort releases van hem verwachten op Bonzai Progressive en Nightfalls Recordings.

 

Op deze editie komen ook de vroege, meer house getinte beats aan bod. House meesters van dienst zijn  Tofke die zijn reputatie opbouwde op party eiland Ibiza vooraleer het Belgische club circuit te veroveren in clubs als La Rocca en vele anderen. Nu maakt hij deel uit van de Labyrinth crew.

 

En ook Jean Delaru is een bekend gezicht in La Rocca dezer dagen. Hij was vroeger resident in Illusion en Carat.

 

Onze nationale trots Red D van We Play House Records is de laatste ceremoniemeester op deze nieuwe, spetterende editie van Age of Love.

 

Iedereen zal de ‘love vibes’ laten stromen in de prachtige Concertzaal van de Vooruit met opnieuw heel wat extra’s om die speciale sfeer uit de jaren ’90 tot leven te wekken. Ga mee op een nieuwe magische reis doorheen party-land!


Advertentie
Party Tips