Agenda

Albert Ein invites SKUG on Tour

Albert Ein invites SKUG on Tour
Info:
Datum: vrijdag 26 augustus 2011
Organisatie: SoundKings
Locatie: Beachclub De Karavaan
Plaats: Scheveningen - Nederland
Stijlen: Deephouse, House, Minimal, Techhouse, Techno
Aanvang: 20:00
Einde: 02:30
Entree: Gratis!
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
20:00 - 21:15 : Jacques Chips
21:15 - 22:30 : Arthur Meenks
22:30 - 23:45 : Sander Bongertman
23:45 - 01:15 : El Mundo & Satori
01:15 - 02:30 : Klankarbeit (Live act)

Na een zeer geslaagde samenwerking en party op 29 juli, heeft Albert Ein besloten ook voor vrijdag 26 augustus de Rotterdamse SKUG crew uit te nodigen voor wederom een knaller van een strandparty bij de Karavaan. Natuurlijk het liefst met, maar ook zonder de zon, die de Nederlandse zomer behoorlijk aan het overslaan is, kun je er vanuit gaan dat de temperaturen bij het gratis toegankelijke Albert Ein invites SKUG on Tour flink zullen gaan stijgen!

Bovenaan het schema voor deze testcase staan El Mundo & Satori. Dit duo van de We Are E stal is explosief bezig met optredens op festivals als Welcome to the Future en ROCKIT, en hun recentelijke release Mr Nobody EP, samen met Daniel Sanchez op het label Bla Bla.
SKUG staat deze avond garant voor de optredens van Klankarbeit en Arthur Meenks. Eerstgenoemde live duo is na een aantal maanden afwezigheid van de SKUG party's en recentelijke optredens op festivals als Music Republic en Solar, er weer helemaal klaar voor om de stempel op deze avond te drukken!
Arthur Meenks is na een zomerstilte weer terug aan het front om flink van zich te laten horen. Na een stormachtig periode is Arthur de studio ingedoken om ook de producer skills op peil te brengen. Hij zal daarbij het Karavaan publiek als de ultieme proefpersonen gebruiken voor zijn nieuwste beats.
Onderhand de ongekroonde lab-rat van Albert Ein, Sander Bongertman, is uiteraard weer van de partij om de juiste dosis springstof onder de dansvloer te leggen. 
Het lijkt wel de avond van de duo’s, want de laatste in het rijtje zijn twee Zoetermeerse DJ’s, beter bekend onder hun naam Jacques Chips! Zoals de residents van de A.S.S. feesten zelf zeggen, twee idioten die vuist-pompende muziek ten gehore brengen, in dit geval middels de perfecte strand beats! 

Weer of geen weer, sowieso een perfecte strand vibe en de beste house en techno voor nop, dus reden genoeg om de dansslippers aan te trekken en een bezoekje te wagen aan Albert Ein invites SKUG on Tour!

 

http://youtu.be/8KwTM5MDt9w

Advertentie
Party Tips