Agenda

Alles naar de Klote!!

Alles naar de Klote!!
Info:
Datum: zaterdag 15 oktober 2011
Organisatie: BKJN, NRG Events
Locatie: Zalinaz
Plaats: etten-Leur - Nederland
Stijlen: Darkcore, Early Hardcore, Frenchcore, Hardcore, Industrial Hardcore, Terror
Aanvang: 21:00
Einde: 05:00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Line-up:
 
Hardcore & Harder: Rotterdam Terror Corps (Live act)
  Amnesys
  Drokz
  The Sickest Squad (Live act)
  Da Hustla (MC)
  DaY-mr
 
Hardcore Classics: Dano
  Claudio Lancinhouse
  Only
  OCD
  TMC (MC)
  Human Resource
  The Beast

Alles naar de Klote!! – Of niet dan?

Als je “Alles naar de Klote” hoort, dan denk je al gauw aan een te hete, agressieve en wellicht een tikkeltje opgefokte uitspraak die niet te doen gebruikelijk is in het correct Nederlands taalgebruik. De definitie van “Klote” is hiervan de grootste aanstichter. De betekenis liegt er dan ook niet om met uitkomsten als: belabberd, beroerd, ellendig, kut, waardeloos, knoeien, prutsen, ballen, klieren, vervelen en ga zo maar door.

Gelukkig weten Hardcore liefhebbers wel beter en beamen zij als geen ander dat “Alles naar de Klote!!” gelijk staat aan een nacht lang feesten en beesten met vrienden en bekenden die tezamen met deze kornuiten tot het uiterste gaatje zullen gaan om zodoende het ultieme feestgevoel te doen ervaren onder het genot van de hardste en snelste beats.

BKJN Events en NRG Events hebben na een spectaculaire “Beter kom je Niet meets Slaves to the Rave” in Outland wederom de handen in een geslagen om een evenement neer te zetten waar menig Hardcore liefhebber van zal watertanden. Dit keer zonder de extreme hitte en de Rotterdamse mannen in het blauw van afgelopen keer maar wel weer in de mooie locatie waar de vorige editie van ANDK ook werd gehouden, namelijk Zalinaz in Etten-Leur.

Verdeeld over twee heerlijke area’ s vind je zaterdag 15 oktober hier de top als het gaat om echte Early Rave en Hardcore van het hardste kaliber. Ook dit keer is er dan ook weer een waar arsenaal aan doorgewinterde artiesten gehaald om je te voorzien van de beste Hardcore! Hierbij zullen ook de nodige speciale live acts en bijzondere battles aanwezig zijn, zoals hieronder gepresenteerd in de volledige line up:

Area 1: Hardcore & Harder
Amnesys (it)
Drokz vs. Day-Mar
s’ Aphira
Unexist (it)
Lunatic & Miss Hysteria
Mobius vs. Mortis
Rotterdam Terror Corps *live*
The Sickest Squad live (it) *live*
Chrono & The Demon Dwarf *live*
Hosted by: MC Da Hustla

Area 2: Hardcore Classics
Dano
Miss Zelda
Claudio Lancinhouse (it)
OCD vs. Lyrix
The Beast vs. Only
Human Resource

Obsession (uk)
Hosted by: MC TMC


Van 21.00 tot 05.00 zullen alle artiesten er zaterdag  15 oktober weer voor 100% tegenaan gaan om je tot het eind met rokende schoenzolen te laten knallen als nooit tevoren. Gesteund door de ingehuurde standaard dikke geluid installaties, lichtshows en decoratie staat deze Alles naar de Klote!! dan ook garant voor een avond hakken op hoog niveau.

Kaartverkoop en informatie
Tickets zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de bekende voorverkoop adressen zoals alle Primera winkels en Free Recordshops. Daarnaast zijn ze ook online te bestellen via
www.paylogictickets.nl www.seedance.nl en www.nrg-events.nl  Aangezien alleen de bezoeker en niet diens portemonnee naar de “Klote” hoeft te gaan, kosten kaarten in de voorverkoop slechts € 18,00 (ex fee) De minimale leeftijd voor Alles naar de Klote in Zalinaz bedraagt 16 jaar. Verdere info kun je vinden op www.nrg-events.nl


Advertentie
Party Tips