Agenda

ATOMNATION X MORGEN.AM SHOWCASE

ATOMNATION X MORGEN.AM SHOWCASE
Info:
Datum: zaterdag 2 mei 2015
Locatie: Toffler
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen:
Aanvang: 23:00
Einde: 00:00
Deurprijs: € 10,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

PERSBERICHT

ATOMNATION X MORGEN.AM SHOWCASE – ZATERDAG 2 MEI 2015

 

Zaterdag 2 mei komt een leger aan muzikaal talent de tunnel verheerlijken tijdens de showcase van de Amsterdamse labels Atomnation en morgen.am! Met een mix van gevestigde en talentvolle artiesten als Applescal, David Douglas, Olaf Stuut en Some Chemistry belooft dat een heerlijke avond te worden.

 

Labeleigenaar en producer Applescal brengt op 18 mei zijn nieuwe album ‘For’ uit onder zijn eigen label Atomnation. Hiermee brengt hij zijn muziek naar een nieuw level en het album klinkt kort samengevat organisch, helder, modern en uitdagend.

 

Soundcloud – ‘Applescale – For’

https://soundcloud.com/applescal/sets/applescal-for-new-album-out

 

David Douglas bracht vorig jaar zijn lang verwachte album ‘Moon Observations’ uit en met zijn eerste single ‘Higher’ kreeg hij support van internationale blogs als Pitchfork, XL8R en vele anderen. In het hetzelfde jaar werd David door 3voor12 uitgeroepen tot ‘Hollands Nieuwe’ van de maand juni en in september werd zijn album verkozen tot album van het jaar.

 

Soundcloud – ‘David Douglas - Moon Observations’

https://soundcloud.com/daviddouglasmusic/sets/david-douglas-moon-observations-atomnation

 

Olaf Stuut is een echte auditieve vakman en wordt geroemd om zijn uitmuntende producties. Recentelijk werk werd gesupport door namen als Minilogue, Hernan Cattaneo, Laurent Garnier, Joris Voorn, Stimming enzovoorts. In zijn muziek reflecteert hij zijn fascinatie en bewondering voor instrumenten in alle soorten en maten. Door middel van uitdagende harmonie, hedendaagse percussie en diepe emotionele vibes weet Olaf altijd een verhaal over te brengen in zijn sets.

 

Soundcloud – ‘Olaf Stuut –Podcast’

https://soundcloud.com/f2t4/floor026

 

In de afgelopen jaren heeft Some Chemistry zich weten te ontwikkelen tot een all-round DJ binnen de scene met wekelijkse boekingen in binnen en buitenland. Daarnaast is hij altijd opzoek naar nieuw elektronisch talent en deelt hij zijn nieuwe ontdekkingen tijdens zijn clubavonden Prisma, Pixel en de extravagante feesten van Next Monday’s Hangover.

 

Soundcloud – ‘Some Chemistry – Principles Of Moder Chemistry’

https://soundcloud.com/somechemistry/principles-of-modern-chemistry

 

Zaterdag 2 mei belooft een veelzijdige avond te worden met vier uitzonderlijk muzikale artiesten in de tunnel tijdens de ATOMNATION X MORGEN.AM SHOWCASE!

 

 

 

 

INFO      
Tickets // EUR 10,- // door

Open: 23:00-06:00

 

FACEBOOK

www.facebook.com/events/1619560761611624/

 

TOFFLER
Weena Zuid 33, Rotterdam

Websitewww.toffler.nl
YouTubewww.youtube.com/tofflerrotterdam
Instagramwww.instagram.com/alvintoffler


Advertentie
Party Tips