Agenda

Blaue Lagune

Blaue Lagune
Info:
Datum: zondag 6 september 2015
Organisatie: Pollerwiesen
Locatie: Blaue Laguna
Plaats: Wachtendonk - Duitsland
Stijlen: House, Minimal, Minimal Techno, Techhouse, Techno
Aanvang: 11:00
Einde: 22:00
Voorverkoop: € 25,00
Deurprijs: € 29,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
 
2nd Floor: Ilario Alicante
  Dorian Paic
  Einzelkind
  Christian Burkhardt
 
Main Floor: Gaiser
  Sven Vth
  Nina Kraviz
  Dana Ruh

Op 6 september is het weer zo ver: het Blaue Lagune Open Air festival heeft echt alles wat een veeleisende partyganger zich alleen in zijn stoutste dromen kan wensen. Op de eerste plaats de Blaue Lagune met een kilometer zandstrand aan een idyllisch meer met drinkwaterkwaliteit. Ten tweede een massa gelijkgestemde technoliefhebbers die lekker uit hun dak willen gaan. En tenslotte natuurlijk de godfather van de techno scene Sven Väth, die hier een extended set zal draaien.

 

Na tien succesvolle jaren Blaue See Open Air in Ratingen zal Sven Väth nu samen met wisselende gast dj‘s het kleine stadje Wachtendonk aan de Nederlandse grens in een nieuw pelgrimsoord voor de techno community veranderen.Vorig jaar was de première en de lat werd toen al erg hoog gelegd.

Dus wordt het nu tijd om er nog een schepje bovenop te doen: dit jaar kunnen de vrienden van electronic dance music zich op een heel bijzondere line up op twee podia verheugen!

 

 

Nog een naam van formaat in het mondiale dj circuit is Nina Kraviz. Sinds enkele jaren niet meer weg te denken op de podia en in de dj charts. Zij komt met een van haar wereldwijd gevierde sets. Charmant, skilled en bruisend van energie: de echte grand dame van de techno!

 

Tussen Sven en Nina zal Gaiser ons op 6 september op een live set trakteren. Het Minus Records Urgestein voelt zich op elk podium thuis. Zijn onweerstaanbare sets laten dance liefhebbers steeds weer hun fysieke grenzen verleggen.

 

Het programma op de main stage wordt nog uitgebreid met een rising star uit de Cocoon stal: Dana Ruh. Haar eerste releases liggen al te schitteren in de platenrekken. Naast haar staat Mitch, de eigenaar van Ki Records, die de main floor op deze dag zal opwarmen.

 

En nu naar floor 2 …. Het  trefpunt van de Cocoon family!

 

De absolute top vormen Ilario Alicante en Christian Burkhardt. De eerste maakte als amper 16-jarige zijn debuut op Time Warp en kan nu al terugkijken op een adembenemende carrière. Releases op Cocoon, een eigen club op Ibiza en ontelbare gigs over de hele wereld. Wat meer wil hij nog bereiken? Natuurlijk: de Blaue Lagune in extase brengen!

 

Christian Burkhardt is een absolute grootheid; behalve top producer is hij ook on stage nog steeds ‘on top of his game’. Hij boekte succes met releases die op bijna elke dansvloer te horen zijn geweest én nog steeds gedraaid worden. Je mag gerust veel verwachten van zijn live set!

 

De roots van Dorian Paic liggen eveneens in de Cocoon school. Dorian is in veel projecten betrokken: van de legendarische Dorian Gray Club tot Robert Johnson in Offenbach. Sven Väth kiest hem regelmatig als zijn lievelings openingsdj op talrijke Cocoon partys en daarom mag hij niet op het Blaue Lagune Open Air festival ontbreken!

 

Volgens het residentadvisor.net platform vindt Einzelkind het niet nodig veel biografische info te geven (blablabla), en daar is een goede reden voor: bij alles wat hij klaarspeelt is de muziek toch duidelijk het allerbelangrijkste. Kijk maar naar zijn label „La Pena“, dat voor menige muzikale geluksmomenten heeft gezorgd.

 

We kunnen bijna niet wachten tot september, het kriebelt geweldig. We verheugen ons nu al op een uitverkocht huis in Wachtendonk, want de voorverkoop draait op volle toeren. Tickets zijn te koop in de  ticketshop..


Advertentie
Party Tips