Agenda

Bodemloos

Bodemloos
Info:
Datum: donderdag 26 december 2013
Locatie: Paard van Troje
Plaats: Den Haag - Nederland
Stijlen: Deephouse, Hardhouse, House
Aanvang: 22:00
Voorverkoop: € 9,50

Early Bird tickets vanaf €9,50 (beperkt aantal).

Met Olivier Weiter tot de bodem in Paard van Troje Bodemloos staat voor harde en donkere deephouse. Dit unieke concept beleeft op donderdag 26 december (tweede kerstdag) zijn debuut in Paard van Troje in Den Haag. Grootmeester Olivier Weiter, het dynamische duo HOMEWORK en het Haagse collectief Klup Tropicana verzorgen de hele avond lang de lekkerste muziek. In combinatie met de locatie, de illustere popzaal Paard van Troje, staat dit garant voor een avondje genieten.
Met zijn melodieuze sound, die hij feilloos weet te combineren met hypnotiserende beats, heeft Olivier Weiter het afgelopen jaar de wereld veroverd. Hij treedt op in de Kater Holzig te Berlijn, vliegt met platenkoffer naar Mysteryland Chili en draait voor onder andere het legendarische Cocoon en Time Warp. Bereid je dan ook voor op een avond vol diepe basslijnen, machtige melodieën en die Weiter-eigen ‘rock ’n roll’ attitude.

HOMEWORK ontving onlangs de Golden Gnome-award in de categorie ‘Favoriete DJ Team’. Ze worden wereldwijd geboekt en kunnen artiesten als Soul Clap, Axel Boman en Laurent Garnier tot hun aanhangers rekenen. HOMEWORK staat garant voor een energiek en kwalitatief hoogstaand optreden. Als je dacht dat ‘die bass moet je niet horen, die moet je voelen’ alleen voor gabbers gold, heb je deze heren nog niet in actie gezien. We zijn dan ook bijzonder trots deze heren in Den Haag te mogen verwelkomen.

Subtropisch lol maken is een bloedserieuze aangelegenheid volgens de mannen van Klup Tropicana Soundsystem. Met Wham! als grootste inspiratiebron maken ze van hun optredens en eigen feesten één zwoele, vrolijk chaotische en o zo fijne bende. Ze verschillen qua muzikale lijn wellicht van Weiter en HOMEWORK, maar dat maken ze dubbel en dwars goed door vol gas te geven.

De kaartverkoop voor Bodemloos start vrijdag 8 november om 10.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop uitsluitend online te bestellen vanaf 9,50 (ex. servicekosten) via www.bodemloos.nl. Wees er op tijd bij, de eventuele kaarten bij de deur kosten wat meer.

Zien we je op 26 december in Paard van Troje? Wij kunnen in ieder geval niet wachten!


Advertentie
Party Tips