Agenda

Bonzai goes Ardennes

Bonzai goes Ardennes
Info:
Datum: zaterdag 12 mei 2018
Organisatie: Bonzai
Locatie: nog niet bekend
Plaats: nog niet bekend - nog niet bekend
Stijlen: 90s, Techno, Trance
Aanvang: 20:00
Einde: 04:00
Voorverkoop: € 24,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Bonzai zet zijn Belgische tournee verder in 2018 en nodigt iedereen uit om samen de eerste editie te komen vieren van Bonzai Ardennes op zaterdag 12 mei in de Wex in Marche-en-Famenne. In het hartje van Wallonië en de Ardense bossen, omringd door historische steden en dorpjes, waarom niet een weekendje in de Ardennen combineren met een nachtje vol met de sterkste Bonzai sounds?

Het Wex complex beschikt over de perfecte infrastructuur voor een nacht vol uitzinnig retro hedonisme. We gaan één van hun grootse zalen transformeren in een immense visuele show en een overweldigende geluidservaring.  Om ons hierin te ondersteunen, doen we beroep op ons eigenste DJ team bestaande uit de Bonzai All Stars, Jan Vervloet, Franky Kloeck, Dave Davis en Dj Ghost, bijgestaan door lokale helden V Beatz & Lucky die de zaal perfect zullen opwarmen en Furax die zorgt voor een knallende afsluiter van de avond.

Ook nog op het programma staat een exclusieve Live performance van één van de meest iconische figuren binnen de elektronische scene namelijk Jones & Stephenson Live, onder geen bedding te missen!  We starten de avond al vroeg om 20u00 en gaan door tot 4u00 ’s nachts zodat je tijd genoeg hebt om helemaal in rave modus te geraken.

Zak dus in grote getale af naar dit wondermooie stukje België, geniet van de omgeving, dompel je onder in de geschiedenis en ’s avonds verwachten we je in volle party modus.  Wij zorgen voor de rest!


Advertentie
Party Tips
  • zaterdag 9 februari
    Free Your Mind presents Sasha & John Digweed (Warehouse Edition)
    Elementenstraat, Amsterdam
  • maandag 31 december
    Reaktor x Dax J - Monnom Black [NYE]
    Elementenstraat, Amsterdam