Agenda

Bonzai Retro

Bonzai Retro
Info:
Datum: zaterdag 19 november 2016
Organisatie: Bonzai
Locatie: Waagnatie
Plaats: Antwerpen - Belgie
Stijlen: 90s, House, Techno, Trance
Aanvang: 21:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 29,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Beats, Bass en Bonzai: de drie perfecte ingrediënten voor het uitzinnigste retro event van het jaar, zo mocht al meer dan eens blijken ...

Ja hoor, Bonzai Retro is ook in 2016 weer van de party met een monster party die aan al jullie retro noden zal voldoen. De Waagnatie in Antwerpen met zijn grote, gewelfde bogen en industriële ruimtes, bleek vorig jaar de perfecte setting om helemaal los in te gaan op alle retro sounds en old school klassiekers die niemand van ons ooit nog kan vergeten. Daarom ook dit jaar weer de plaats van afspraak op zaterdag, 19 november.

Voor deze laatste halte naar de 25ste verjaardag in 2017 werd gekozen voor: one room, one rave, one madness!

Zoals je steeds van Bonzai mag verwachten, hebben ze opnieuw een eerste klasse line-up samengesteld met België’s fijnste dj’s. Ze zullen je allemaal gegarandeerd van je sokken blazen en alleen maar de allerbeste House, Trance, Hard Trance, Techno, Acid en Progressive nummers door de speakers sturen voor het ultieme dansplezier. Hun sounds zullen weerklinken in een volledig gedecoreerde zaal, vol grote banners, rookmachines, vuurspuwers, danseressen, lasers, ... en uitgerust met een gigantisch sound system en intelligente belichting.

Je zal ook de kans krijgen om je rave garderobe uit te breiden aan de exclusieve merchandise stand met de nog steeds zeer gegeerde Bonzai geëmbleerde t-shirts, petjes, sweaters, zonnebrillen, stickers en meer.

Dit wordt weer een grandioos feest dus maak je al maar op voor een nacht die jij en je vrienden niet licht zullen vergeten. Laat de anticipatie nu beginnen en koop je tickets in voorverkoop!


Advertentie
Party Tips