Agenda

Brothers 16 Years Anniversary

Brothers 16 Years Anniversary
Info:
Datum: zaterdag 26 oktober 2013
Locatie: Brothers Festival Dome
Plaats: Bunnik - Nederland
Stijlen: Dirty House, Eclectic, Electro, House, Urban
Aanvang: 22:00
Einde: 03:00
Voorverkoop: € 15,00
Deurprijs: € 20,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
 
Eclected Area: Irwan
  Dirtcaps
  Mucho
  Sebastian Bronk
 
Studio A12: Gregor Salto
  Sidney Samson
  Ralvero
  Audiophox
  Eric Witlox
  Zawdi MC (MC)
 
Urban Area: Benji
  Dah Costah

Brothers wordt 16!!!!! In de nacht dat de klok terug op de wintertijd wordt gezet, viert Brothers Festival Dome zijn zestiende verjaardag en nodigt hiervoor jou en al je vrienden uit! 

26 oktober gaan alle remmen gaan los, worden de regels gebroken en blazen we het dak eraf. Brothers Festival Dome is dan EINDELIJK 16. Reken er maar op dat dit groots gaat worden :D

Sidney Samson, Dirtcaps, Gregor Salto, Irwan, Ralvero en Sebastian Bronkhebben gezegd erbij te willen zijn en de resident DJs Audiophox, Eric Witlox, Mucho, Jeroen Velden, Benji en Dah Costah schreven het groot in hun agenda. Bovendien worden dit stel losgeslagen EDM-beesten geleid door de MCs Zawdi enIceman. Damn!

Met zoveel DJs klaar om de club in champagne te dopen, worden ook alle areas open gegooid. StudioA12 biedt een stroom aan strakke house en in de Eclected area wordt met sexy, eclectic housebeats uitgepakt. De partypeople met een eeuwige liefde voor feestmuziek kunnen natuurlijk terecht in de enige echte Party area en bij de Urban area bovenin knalt hiphop en R&B uit de speakers.

Haal je tickets voor het feestje van het jaar dus snel in huis!


Advertentie
Party Tips