Agenda

Bukem In Session

Bukem In Session
Info:
Datum: vrijdag 21 maart 2014
Locatie: Paard van Troje
Plaats: Den Haag - Nederland
Stijlen: Drum & Bass
Aanvang: 23:00
Einde: 00:00
Voorverkoop: € 12,50
Deurprijs: € 15,00
Line-up:
LTJ Bukem
A-Flex
Stamina (MC)
MC MVE

Zijn panoramische muzikale visie bracht hem succes op alle gebieden die hij betrad: LTJ bracht in de jaren ‘90 Drum ‘n’ Bass van een kleine club op Londen’s Charing Cross Road naar internationale clubs in alle uithoeken van de wereld.

LTJ groeide op met klassieke muziek en ontwikkelde op jonge leeftijd een al voorliefde voor Jazz. Op zeventien jarige leeftijd bezocht hij voor het eerst een nachtclub: die avond werd zijn muzikale toekomst bepaald. Hij begon met draaien en kreeg al snel in de smiezen dat hij er een goed belegde boterham mee kon verdienen. In 1990 vond tijdens ‘Raindance’ zijn eerste grote optreden plaats voor een publiek van tienduizend, geschiedenis werd geschreven. Nog geen jaar na zijn grote show richtte hij een eigen muzieklabel op met de naam ‘Good Looking’ waar hij voornamelijk zijn eigen muziek uitbracht: een privilege dat in die tijd alleen weggelegd was voor de allergrootste.
Releases als ‘Speed’, ‘ Logical Progression’, ‘Progression Sessions’ en ‘Earth’ zijn berucht geworden om hun vernieuwendheid, maar Bukem ververgat nooit zijn originele muzikale roots en alle dingen die hem in het begin inspireerde te verwerken in zijn muziek. Hij vindt zelf dat hij geen legende genoemd mag worden, maar eigenlijk is hij dat wel.


Advertentie
Party Tips