Agenda

Burst - The Magician + Kraak & Smaak (DJ-set)

Burst - The Magician + Kraak & Smaak (DJ-set)
Info:
Datum: zaterdag 30 november 2013
Locatie: Paard van Troje
Plaats: Den Haag - Nederland
Stijlen: House
Aanvang: 23:00
Voorverkoop: € 11,50
Deurprijs: € 13,50
Leeftijd: vanaf 18 jaar

The Magician (Brussels), Kraak & Smaak (DJ set) en Kraver

Vergeet Potter, Gandalf of Merlijn: maak je klaar voor een heel nieuw level van magie. The Magician is onderweg naar Den Haag met electronische, futuristische discopop. In thuisland België heeft hij met zijn catchy mixes al een ware epidemie veroorzaakt en het virus verspreid zich inmiddels in alle windrichtingen. Draait hij eerst nog op de Balearen-eilanden; het volgende moment duikt hij op tussen de rook en spiegels van een flashy club in Moskou of Santiago of een undergroundtent in wie-weet-waar.

Burst staat deze avond overduidelijk in het teken van ritmische hocuspocus van de enige tovenaar zonder baard en toverstaf. Alles wat hij nodig heeft is zijn magische brein en flexibele vingertoppen. En publiek om zijn formules op los te laten.
Als vervanger voor Homework, die hun show helaas af hebben moeten blazen, komt niemand minder dan het Nederlandse producerstrio Kraak & Smaak een DJ set verzorgen. Dit trio brengt een maand vóór deze show hun nieuwe album 'Chrome Waves' uit, dus verwacht van hen een hoop dansbare nieuwtjes en party-waardige hits.
De aankomende Burst-edities maken deel uit van een nieuw concept: Neem je plant mee uit! Alle informatie over dit concept is te vinden via: http://www.paard.nl/news/neem-je-plant-mee-uit


Advertentie
Party Tips