Agenda

Capriole w/ Joran van Pol & Firmware (attenden = gastenlijst)

Capriole w/ Joran van Pol & Firmware (attenden = gastenlijst)
Info:
Datum: zaterdag 12 juli 2014
Organisatie: DISTRICT25
Locatie: Beachclub De Karavaan
Plaats: Scheveningen - Nederland
Stijlen: Techno
Aanvang: 21:00
Einde: 02:30
Entree: Gratis!
Leeftijd: vanaf 18 jaar

▬▬▬▬▬▬▬❂ ⒸⒶⓟⓇⒾⓄⓁⒺ ❂▬▬▬▬▬▬▬
Palmbomen, bloemenkransen, flamingo’s en tongstrelende pineapple cocktails is wat je kunt verwachten. Zet je surfplank dus maar alvast in de wax, smeer je in met kokosolie en zeg Aloha tegen het meest zomerse technoconcept van het Zwarte Pad: Capriole.

Deze editie is extra speciaal, dit keer niet op de vrijdag maar op de zaterdag! Verwacht extra veel hitte, meer kokosnoten en flink wat tropische taferelen.


▬▬▬▬▬▬▬❂ ⓁⒾⓃⒺ Ⓤⓟ ❂▬▬▬▬▬▬▬▬
☀ Joran van Pol [MINUS, SCI-TEC]

☀ Firmware [Acces Rekords]

☀ Secunda - NL [District25]

☀ Jasper Drummen [Capriole]


▬▬▬▬▬▬▬❂ ⓉⒾⒸⓀⒺⓉⓈ ❂▬▬▬▬▬▬▬
Kaartjes zijn 5 euro aan de deur maar gelukkig staat de Hawaiaanse gastvrijheid hoog in het vaandel. Daarom staat iedereen die op aanwezig klikt op de gastenlijst!

Neem gewoon je klapstoel, strandbal of opblaaskrokodil mee. Kom in een bloemetjes zwembroek, je nieuwste bikini en doe een shiney Ray-Ban op. Voel je je toch sexier in een badpak of rode speedo? Alles mag en alles kan. 

De gastenlijst sluit om 23:00u daarna betaal je 5 euro entree aan de deur. Voor die 5 euro kun je eigenlijk ook 2 Corona’s met een schijfje Limoen halen. Of één Sex on the Beach cocktail. Of gewoon twee biertjes in de Karavaan tijdens CAPRIOLE.


▬▬▬▬▬▬▬▬❂ ⒾⓃⒻⓄ ❂▬▬▬▬▬▬▬▬▬
☀ Leeftijd: 18+
☀ Datum: Zaterdag 12 juli
☀ Tijd: 21.00 - 02.30
☀ Locatie: Strandclub de Karavaan
☀ Adres: Zwarte Pad | Scheveningen


▬▬▬▬▬❂ ⒹⒾⓈⓉⓇⒾⒸⓉ②⑤ ❂▬▬▬▬▬▬
Capriole is onderdeel van District25: voorvechter van de Haagsche nachtcultuur, organisator van meerdere concepten & schepper van extase.


Advertentie
Party Tips