Agenda

Chaos

Chaos
Info:
Datum: vrijdag 23 april 2010
Organisatie: Club Stalker
Locatie: Club Stalker
Plaats: Haarlem - Nederland
Stijlen: Electro, House, Techhouse, Techno
Aanvang: 00:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 8,00
Deurprijs: € 10,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

 CHAOS @ the Gym

De zomer staat weer als een huis voor de deur! Dat zegt in Nederland natuurlijk vrij weinig, aangezien winters en zomers hier vrijwel identiek zijn. Maar voor de meesten is het naderen van de zomer al een reden tot paniek. 
Borstharen moeten tot acceptabele lengte getrimd worden, bikinilijnen tot tranende ogen aan toe worden geharst en de kosten voor de zonnebank zijn hoger dan de huur van je appartement.

Uiteraard wil iedereen weer in zijn beste gedaante de zomer betreden en daarom zal CHAOS je een handje helpen.
Club Stalker zal worden omgetoverd tot een heuse gym, waar men zich lekker in het zweet kan werken. Halters en sporttoestellen in overvloed, waarmee flinke idruk op de vrouwtjes kan worden gemaakt. Of gewoon eens even schaamteloos die vetrolletjes eraf dansen. Een goede “full body workout” met als personall coaches een team van tech house, house en techno teachers. 

Iemand die de zomer goed weet aan te kondigen door zijn vrolijke en natuurlijk zeer dansbare plaatjes is Sebastian Sleebos. Dit talent uit Leiden zal zijn mooiste trainingspak voor jullie uit de kast trekken en eens laten zien hoe je spieren kweekt. De calorieën zullen er pas echt af gaan vliegen wanneer de hoofdcoach zijn aantreden zal doen. Deze man heeft naar horen zeggen een hutje ergens ver afgelegen in de duinen, om daar na een fanatieke wandelsessie, zich volledig op zijn muziek te storten. 
En met succes, want de beste man heeft de laatste tijd een paar zeer flinke tracks op zijn naam gezet, Terry Toner a.k.a ”zweten zul je“ zal je pas echt klaar maken voor de zomer. Begeleid door assistent coaches Auke Makelaar & Soundbalance, die de warming up en cooling down voor hun rekening zullen nemen. Wil jij helemaal strak in je velletje het strand betreden? Wil je de harten van de Bloemendaalse beach boys veroveren of een echte babewatch aan de haak slaan? Maak dan gebruik van deze proffesioneel georganiseerde gymsessie, 23 april @ Chaos in Club Stalker!


Advertentie
Party Tips