Agenda

Cherry Moon Retro beach

Cherry Moon Retro beach
Info:
Datum: zaterdag 29 augustus 2015
Organisatie: Cherrymoon
Locatie: Pier Blankenberge
Plaats: Blankenberge - Belgie
Stijlen: 90s, Hardhouse, House, Techno, Trance
Aanvang: 19:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 17,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

De Retro Beach party van vorig jaar was de eerste editie waarmee we het officiële startsein gaven voor de ‘on tour’ campagne ter voorbereiding van de grootse avond die volgend jaar ter ere van ’25 Years Cherry Moon’ zal worden gehouden.

 

Een jaar later en we kunnen tevreden terugkijken op een jaar met uitverkochte edities in Kortrijk, Sint Niklaas & Blankenberge. Als je deze niet wil missen, wacht je dan ook best niet te lang om je tickets aan te schaffen.

 

Op zaterdag 29 augustus keren we terug naar de Pier in Blankenberge, één van de mooiste locaties van het land, 300 meter ver in zee gelegen met panoramisch zicht in alle richtingen.

 

Net als vorig jaar begint het event al om 19u00 zodat iedereen nog even kan genieten van de sunset lounge en wat hopelijk een magische zonsondergang zal worden.

 

We zorgen voor een volledig uitgebouwde zaal met verbluffende licht- en geluidsinstallaties zodat ook dit weer een avond voor de geschiedenisboeken wordt. De Cherry Moon sounds zullen jullie worden gebracht door de beste techno en trance dj’s uit het verleden.

 

We beginnen met Cherry Moon’s eigen oogappels van toen: Yves Deruyter, DJ Ghost, Youri Parker & Franky Kloeck zullen de enige, echte sound van het verleden tot leven brengen. Ze deden ons al ontelbare keren dansen en dansen en ze weten precies wat jullie willen.

 

De eerste gast van de avond is niemand minder dan Frank De Wulf, één van België’s grootste producers ooit met zijn produkties op R&S Records en uiteraard de enorme hits, de B-Sides en The Tape.

 

Daarnaast ook DJ Georges die nog zelden ergens draait tenzij op zijn eigen retro avonden in La Bush. Voor de Cherry Moon Retro Beach party, maakt hij gelukkig een uitzondering en dit wordt dan ook een exclusieve gig.

 

Verder hebben we ook nog iemand uitgenodigd wiens aanwezigheid al lang op zich liet wachten. Hij was regelmatig te gast in de Cherry Moon tijdens de begindagen en is een echte Belgische techno pionier. We zijn dan ook heel blij eindelijk de techno meester uit Antwerpen, Steve Cop, te mogen verwelkomen.

 

De lijst gaat verder met Franky Jones, resident in de vroegere Montini en de man achter Enterprise Records evenals Fred Baker, trance legende en de producer achter vele projecten als Solo, X-Filter, Groovezone, Madrid Inc en vele anderen. Marko De La Rocca is de laatste gast. Hij is niet alleen de legende van de zondagavonden in La Rocca maar ook gekend van zijn uitmuntende sets zowat overal in het land en daarbuiten.

 

Al deze helden krijgen het gezelschap van Quincy & Dimi van verschillende concepten als History of Trance, Age of Love Teknoville en uiteraard Cherry Moon zelf. Zij zullen de avond gepast inzetten en de toon van het feest zetten.

 

Een retro extravaganza met de absolute top in retro sounds en één van de meest adembenemende uitzichten van het land: we hopen dat jij er ook zal bij zijn!

 

 


Advertentie
Party Tips