Agenda

Cherrymoon Retro Beach

Cherrymoon Retro Beach
Info:
Datum: zondag 3 augustus 2014
Organisatie: Cherrymoon
Locatie: Pier Blankenberge
Plaats: Blankenberge - Belgie
Stijlen: Techhouse, Techno, Trance
Aanvang: 19:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 17,00
Deurprijs: € 25,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Cherry Moon opende de deuren in 1991 en werd al gauw een ‘instituut’ in het Belgische nachtleven. Dit welbekende ‘House of House’ in Lokeren organiseert ondertussen al 23 jaar fantastische parties en deze unieke venue groeide zo uit tot een grote hit in de underground scene.

 

Op dit moment organiseren ze enkel nog events op speciale gelegenheden, meestal in de club maar één keer per jaar verhuizen ze naar de Belgische kust.

 

Na verschillende, succesvolle edities in Oostende, strijkt deze zomerklassieker dit jaar neer in een nieuwe locatie: één van de mooiste zalen aan de Belgische kust nl. de Pier in Blankenberge.

 

Deze zomer zullen alle fans van de bekende Cherry Moon retro sounds uit de bol kunnen gaan in een venue die 300 meter diep in de zee ligt en rondom panoramisch zicht heeft. Het event begint al om 19u.00 zodat iedereen nog even van het terras kan genieten en, hopelijk, een magische zonsondergang zal kunnen bewonderen.

 

Waar we absoluut zeker van zijn, is dat het zowiezo een magische, muzikale reis wordt. Alle grote toppers van toen en nu, zullen tot het uiterste gaan op deze nieuwe editie van Cherry Moon Retro Beach!

 

We beginnen met onze eigen trotsen en rotsen uit het verleden met Yves Deruyter en DJ Ghost die zovele jaren onze wekelijkse ceremoniemeesters waren. Ze deden ons dansen, dansen en dansen en ze zullen dat op deze avond gegarandeerd opnieuw doen!

 

Daarnaast ook DJ Georges die slechts zelden nog ergens draait naast zijn eigen speciale retro avonden in La Bush maar voor Cherry Moon Retro Beach maakt hij graag een uitzondering. Een exclusieve set!

 

We gaan verder met Franky Jones, resident van de vroegere Montini en de man achter Enterprise Records en DJ HS van Lagoa en verschillende radio-stations als Galaxie, Contact en Topradio.

 

En uiteraard zijn ook onze andere residents Franky Kloeck, Youri Parker en Dimi present op deze jaarlijkse reunie van alle Cherry Moon fans.

 

Al deze helden krijgen ook nog het gezelschap van Quincy van verschillende concepten als History of Trance, Age of Love en Teknoville evenals Pulse Factory’s CP en Michael Forzza van Perimeter Records.

 

Een retro extravaganza met de absolute top op het gebied van retro sounds en één van de meest adembenemende uitzichten van het land: we hopen dat jullie er ook zullen bij zijn !


Advertentie
Party Tips