Agenda

Circoloco ADE Special

Circoloco ADE Special
Info:
Datum: donderdag 20 oktober 2011
Organisatie: Labyrinth Productions
Locatie: Westerunie
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Deephouse, House, Techhouse, Techno
Aanvang: 22:00
Voorverkoop: € 17,50

 

Persbericht

 

circoloco RICHT PIJLEN OPNIEUW op ade

 

 

Vorige maand stonden de jongens van Circoloco, het meest beruchte concept van Ibiza, nog voor een zo goed als uitverkocht Woodstock 69 in Bloemendaal. Vandaag wordt er een nieuwe Nederlandse halte in hun Next Level tour aangekondigd: het Amsterdam Dance Event.
Op 20 oktober zal Circoloco een party hosten in Westerunie tijdens een van de belangrijkste bijeenkomsten in de elektronische muziekscène. ADE beslaat meer dan 44 clubs, ruim 700 artiesten, lokt 2500 professionelen uit de muziekindustrie en maar liefst
100.000 bezoekers naar de hoofdstad. Het iconische concept uit de Balearen neemt zo voor de tweede maal op rij deel aan ADE.

 

Labyrinth Productions, verantwoordelijk voor Circoloco On Tour in Nederland en België, zorgt op 20 oktober voor de invulling van maar liefst drie verschillende area’s. In Westerunie strijken de meest beruchte Circoloco-residents neer die ongetwijfeld de typische Ibiza vibe naar Amsterdam zullen brengen. De line-up wordt van over de hele wereld naar de Nederlandse hoofdstad overgevlogen en bestaat uit: Matthias Tanzmann (DE) vs Davide Squillace (IT), Seth Troxler (USA), Tale Of Us (IT), Dan Ghenacia (FR) vs Dyed Soundorom (FR), Ellen Allien (DE) en Boris Werner (NL) vs D’Julz (FR).

Op het Westergasterras, kan je kennismaken met een selectie Labyrinth-talenten. Je krijgt er zowel lokale als internationale artiesten voorgeschoteld: Lilith vs Deltano (Monique Musique/ Rockets & Ponies, NL/BE), Tofke vs Ugur Yurt (La Factoria/La Factoria, BE/BE), Ultrasone (Visionquest/Hot Creations, BE/BE), Hermanez vs Massimo Girardi (Aella Music/Rawthentic, BE/BE)

 

 

Labyrinth Productions wist doorheen de laatste jaren in een recordtempo een sterke naam en dito reputatie op te bouwen in de underground dance scene. Ze verdienden hun sporen met succesvolle concepten zoals Cocoon, Cadenza, Circoloco en Manifest in Café d’Anvers. In 2011 koos Extrema Nederland, Labyrinth bovendien als hun Belgische partner voor de realisatie van de eerste Belgische editie van Extrema Outdoor.

Daarnaast fungeert Labyrinth ook als bookings agency en biedt het een zeer sterke selectie van opkomend talent in de underground dance scene.

Meer informatie op:

http://www.labyrinthproductions.be

http://www.labyrinthbookings.com

 


Advertentie
Party Tips