Agenda

Cirque Magique

Cirque Magique
Info:
Datum: zaterdag 8 augustus 2015
Organisatie: Feestgedruis
Locatie: nog niet bekend
Plaats: nog niet bekend - nog niet bekend
Stijlen: House, Minimal, Techhouse, Techno, Trance
Aanvang: 12:00
Einde: 02:00
Voorverkoop: € 39,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
 
Cirque Antique: Yves Deruyter
  Franky Jones
  Mike Thompson
  Phi-Phi
  Quincy
  Marko
  Zolex
  CP
  Michael Forzza
 
Cirque Magique: Moon Harbour Stage: Matthias Tanzmann
  Chris Tietjen
  Luna City Express
  Ilario Liburni
  Die Clique
  Nathan Oye
 
Feestgedruis Stage: Oliver Huntemann
  Ishtar
  Ode Maen
  Shaded (Live act)
  Massaar
  Whizz
  D-nox & Beckers

Met trots stellen wij u Cirque Magique voor. Een gloednieuw festival midden in de Ledegemse velden waar we niemand zullen storen en waar we het publiek een echt magische ervaring zullen voorschotelen.  Een ervaring die verwondert in plaats van overdondert, een feest dat de zintuigen prikkelt maar niet overprikkelt.  Cirque Magique staat voor echte magie in plaats van commercie.  Terug naar de underground met oog voor ecologie, dat is Cirque Magique.

 

Cirque Magique wil zich onderscheiden van de reeds immense lijst van festivals in ons land en zal dit doen op alle vlakken.  Eén factor zal in ieder aspect worden doorgetrokken en dat is de best mogelijke kwaliteit bieden: of het nu gaat over eten, drank, licht, geluid, decoratie of animatie, Cirque Magique gaat voor top kwaliteit.

Zoals de naam het zegt, zal Cirque Magique zorgen voor een magische touch. Echte magie vertrekt vanuit een gevoel, een echt gevoel dat zorgt voor pure energie. Energie die vertrekt vanuit het hart en zorgt voor een sfeer  die de dagelijkse realiteit overstijgt. Een sfeer waarin echte wonderen de wereld nog niet uit zijn  ...

Het thema waarbinnen deze sfeer wordt neergezet is die van het circus. Een plaats waar ieder van ons als kind ( en zelfs als volwassene ... ) wel eens verwonderd werd.  Alle decoratie en acts worden helemaal rond dit thema uitgebouwd. Als decoratie worden visuele en multi-dimensionele landschappen gebouwd door het uit Kaapstad (Zuid-Afrika) afkomstige Artescape. Het worden zonder twijfel, in België nog nooit geziene kunstwerken.

Ook op muzikaal vlak wil Cirque Magique terug naar de basis en daarvoor zal het festival resoluut kiezen voor een uniek en vooruitstrevend programma.  Geen plaats voor EDM en consoorten op Cirque Magique, wel voor een breed gamma van de beste, underground, elektronische muziek: van house tot techno, van het verleden tot het heden. Het festival zal drie stages tellen:  de Cirque Magique Stage met een Moon Harbour Showcase (leidinggevend Duits label met internationale namen en lokale helden die techno brengen), de Feestgedruis Stage met een fijne selectie internationale house/deephouse artiesten en jonge talenten van eigen bodem en de Cirque Antique Stage (classics u gebracht door de Belgische veteranen in het vak).

Een ander heel belangrijk aspect van het festival wordt het ecologische luik. Cirque Magique zal heel sterk de nadruk leggen op ecologie want magie gebeurt voor ons enkel in een wereld waar er aandacht is voor de natuur en het milieu. En ook dit aspect zal op alle vlakken worden doorgetrokkken: herbruikbare bekers, een systeem om sigattenpeuken uit het gras te weren, mensen belonen om afval in te wisselen tot het gebruik van bio-producten in de catering.

En zo komen we bij een volgend punt: de catering. Voor de catering wordt gewerkt met Camping Gourmet dat zal zorgen voor eten op gastronomisch niveau, ook op de camping want ja, Cirque Magique zal ook een camping aan zijn bezoekers aanbieden, een camping met een pre- en after-party.  En zo hopen we onze bezoekers onder te dompelen in een totaal beleving van de hoogste kwaliteit.  Een beleving waarin ze even kunnen ontsnappen aan de realiteit, zonder ons bewustzijn over die realiteit te verliezen!

Cirque Magique wordt een heel gezellig festival ‘from the people, for the people’  en dat zal je voelen aan de sfeer.


Advertentie
Party Tips