Agenda

Cirque Magique

Cirque Magique
Info:
Datum: vrijdag 4 augustus 2017
Organisatie: Age of Love
Locatie: nog niet bekend
Plaats: nog niet bekend - nog niet bekend
Stijlen: 90s, House, Minimal, Techhouse, Techno, Trance
Aanvang: 12:00
Einde: 02:00
Voorverkoop: € 59,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Met veel trots kondigt Cirque Magique een nieuwe editie aan. Voor het 3de jaar op rij vormen de idyllische velden van Ledegem, diep in het West-Vlaamse binnenland, het decor voor een wonderlijk muzikaal gebeuren. Van 4 tot 6 augustus wordt dit een plek waar de magie het overneemt van de realiteit, en u getrakteerd wordt op een feest dat al uw zintuigen prikkelt en stimuleert. Het centrale circus-thema zal wederom op magistrale wijze uitgekiend worden, om de feeërieke droomwereld te creëren, het handelsmerk van Cirque Magique.

Cirque Magique wist van bij de start een record aantal mensen te betoveren: het festival ging in 2015 aan de haal met de Red Bull Elektropedia Award voor ‘Best Breakthrough Festival’ en kon vorig jaar op een uitverkochte editie met maar liefst 10.000 bezoekers rekenen. Dit bezorgde hen trouwens opnieuw een Red Bull Elektropedia-nominatie in de categorie ‘Best Festival’. Het circus vormt ook dit jaar het centrale thema waaronder een uiterst bonte, fantastisch ogende en eclectische bende bij elkaar gebracht wordt: acrobaten, vuurspuwers, architecten, decorateurs, visual artists, en andere weergaloze animatie en circus acts.

Op muzikaal vlak kiest Cirque Magique steeds de weg van de underground, en dat is ook dit jaar niet anders. Met zorg en aandacht werd een vooruitstrevend programma samengesteld dat het allerbeste uit de elektronische muziek scene vertegenwoordigt en niet alleen kenners en muziekfreaks maar ook circus-liefhebbers en feel-good enthousiastelingen bij elkaar wil scharen.

Die verscheidenheid wordt treffend weerspiegeld in de line-up: zo wist Cirque Magique dit jaar maar liefst 17 internationale kleppers te strikken op de indrukwekkende line-up. Artiesten als Adriatique, Stephan Bodzin, Monika Kruse, Matthew Dear, Andhim en Damian Lazarus trekken de volledige wereld rond met hun fenomenale beats en zullen de Ledegemse weide op zijn grondvesten laten daveren. Naast dit internationale geweld, biedt Cirque Magique ook altijd de kans aan talent van eigen bodem om hun kunsten te vertonen. Zo wordt heel wat (ontluikend) lokaal talent zoals Pilose, Adrian, Koodoo & Lamaz, en Ode Maen & Massaar naadloos aaneen gerijgd met nationale klasbakken. Denk maar aan Charlotte de Witte, die zich in een enkele jaren tijd tot dé techno referentie van ons land opwerkte, of levende legende Mike P.U.S.H.

Het festival zal dit jaar niet minder dan 4 stages tellen, die de volgende tot de verbeelding sprekende namen zullen dragen: Arcadia, Imaginarium, Circodrome & Luna Volante.

Stap binnen in de wereld van acrobaten, vuurspuwers, steltlopers, adembenemende kostuums, prachtige decors, en geloof – al is het maar voor even – dat magie écht bestaat.


Advertentie
Party Tips