Agenda

Click - Advent special

Click - Advent special
Info:
Datum: zaterdag 5 april 2014
Organisatie: Click
Locatie: Westerunie
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen:
Aanvang: 22:00
Einde: 08:00
Voorverkoop: € 25,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Hete herinneringen aan de zomer? Dat komt goed uit. Nog voor het knakken van de eerste voorjaarsblaadjes haalt CLICK een succesformule uit de kast waarmee afgelopen zomer het CLICK publiek aan het strand volledig uit haar dak ging. Op zaterdag 5 april is het de hoogste tijd voor de jaarlijkse The Advent Special. Dit jaar XL. In de Westerunie en Westerliefde gaan deze nacht de voetjes van de vloer tot de eerste zondagtrams al lang weer rijden.

In de Westerunie zet hoofdact Cisco Ferreira, aka The Advent, exclusief voor bevriend CLICK een twee uur durende live set neer. Door het bloed van deze techno artiest stroomt niets dan keiharde passie het pure elektronische werk. Zijn handtekening staat onder tal van producties op de grote compilaties van 2013. In 2014 blijft zijn schema onverminderd gevuld met boekingen op louter AAA-technolocaties door heel Europa vanuit thuisbasis London. Op deze XL editie laat hij live zien waarom deze editie zijn naam mag dragen.

Alex Bau maakt zijn debuut op CLICK. Een Duitse rasartiest die eens niet uit Berlijn of het het Ruhrgebied komt. Elektronisch geweld met diepgang en alles behalve standaard. Wouter de Moor brengt zijn karakteristieke vloedgolf aan positieve energie en verfrissend elektronisch geluid. De Moor is sinds dag 1 bij CLICK en niet zonder reden. Niemand houdt de vloer zo in beweging als deze man. Remy wordt in een adem genoemd met zowel de Nederlandse House, als inmiddels CLICK. De man achter het begrip tech-house zet ook hier een naadloze set neer zonder adempauze voor de kolkende menigte.

Tegelijkertijd gaat ook het dak van de Westerliefde er ademloos af. Hollands technoglorie Steve Rachmad zwaait daar met Michel de Hey de skepter. Artiesten die weinig introductie behoeven. Voor de goede orde: Steve Rachmad draaide al techno in Nederland voordat de gemiddelde CLICK bezoeker boe en bah kon zeggen. Rauw, ongepolijst en zonder concessies. De Hey staat nog altijd aan de voorhoede, is op CLICK een graag geziene en regelmatig terugkerende gast en brengt zijn muziek zoals alleen een ex-Rotterdammer dat kan: niet lullen, maar poetsen. Metend aan de groten der aarde. 

Organisator Stefano Richetta spreid de rode loper van zijn eigen feest met een openingsset gestaafd op het vakmanschap van jaren onafgebroken de tent afbreken doormiddel van zijn met zorg uitgekozen selecties artiesten. Staat hij zelf achter de draaitafels, dan gaan de remmen uiteraard los. Eer aan Shimmer Music te openen in de Westerunie en het licht uit te doen in de Westerliefde. Shimmer Music vindt met zijn producties de weg naar de speellijsten van artiesten als Finnebassen en Paul Oakenfold en imponeert belhamel en connaisseur achter de decks.

Veel ware en rake woorden om een editie te omschrijven waar tot in iedere vezel CLICK beeft en leeft. Artiesten die vol overgave gaan. Van geroutineerde CLICK familieleden, tot internationale debutanten en helden die zij aan zij het fundament van de Nederlandse techno vormen. Zaterdag 5 april gaat het in de Westerunie en Westerliefde van elf uur ’s nachts tot acht uur ’s ochtends in volle gas vooruit.

http://www.youtube.com/watch?v=4AKoyRFDDdc

Advertentie
Party Tips