Agenda

CQ

CQ
Info:
Datum: zaterdag 30 oktober 2010
Locatie: Outland
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen: Hip Hop House, House, R&B
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 20,00
Deurprijs: € 25,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
Cache Deluxe
Sky

CQ - Caché D'Luxe & Qsign

Zaterdag 30 oktober! Dat belooft één en al feest te worden. Net als de vorige editie van CQ in OUTLAND ROTTERDAM. Teleurgestelde gezichten voor een uitverkochte deur en ontzettend blije mensen binnen! De extra knallende CQ  zal worden verzorgd door CACHE DELUXE, QSIGN MELLOWSTREET, DJ SKY!!!!!

Let start with CACHE DELUXE!  Deze band staat al sinds  9 jaar en dag bekend om zijn super hits  .. hun weten dan ook als geen ander wat het publiek horen wil.Met hun laaste hits, sheikuta ,fire fire live, ate kos a dalbu  zullen ze outland op zijn kop zetten. Misschien is dit hun laatste optreden samen met qsign!!!

Up next is QSIGN MELLOWSTREET . Deze band rockte keihard tijdens de big shot concert in curacao Ook  hun laatste 2 hits "laga mi nomber keda afo" van hunnely en "OMG" van ray zullen 30 oktober in outland klinken!!!!.

De aankomende editie wordt extra speciaal omdat het mischien de laaste combinatie cache qsign is voor rotterdam !!!

Zaterdag 30 Oktober CQ THE LAST? Zet je schrap voor een nacht die opnieuw de boeken in zal gaan.. Wacht nu niet te lang met het kopen van de kaartjes want er waren de afgelopen keer een hoop mensen die op zaterdagavond die achter het spreekwoordelijke net hadden gevist!

VIP
Wil jij de avond beleven vanuit de luxueuze VIP ring van Outland, inclusief een fles sterke drank naar keuze, fingerfoods, vers fruit en bottle service? Dat kan!!,- en is inclusief entree, 1 fles sterke drank en frisdrank. Bel snel naar de VIP manager van CQ of mail naar vipdeluxe1@gmail.comDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken om de mogelijkheden te bespreken of check the CQ flyer voor de mogelijke arrangementen.

TICKETS:
Er zullen aan de deur kaarten te verkrijgen zijn. Deze kosten €25,- per stuk. Zorg wel dat je, wanneer je kaartjes aan de deur wilt kopen, op tijd aanwezig bent om teleurstelling te voorkomen. In de voorverkoop van het evenement kun je nog kaarten kopen voor €20,-check the flyer voor de vvk adressen en via www.kumprabokarchi.com

OPENBAAR VERVOER:
Outland ligt naast het treinstation Rotterdam Alexander. Hier stoppen treinen, een metro en verschillende bussen en is hierdoor zeer makkelijk bereikbaar. Kijk op www.9292ov.nl voor de reisinformatie die op jou van toepassing is.

Wanneer je niet uit de omgeving Rotterdam komt, houdt er dan rekening mee dat de metro alleen te betreden is met een OV-chipkaart. Je kunt een wegwerpkaart kopen bij bijna alle metro stations.

EIGEN VERVOER:
Vanuit Utrecht: A12 richting Rotterdam, dan A20 richting Rotterdam/Hoek van Holland. Neem afrit 16 Prins Alexander. Ga onderaan de afslag naar links. Bij de 3e stoplichten gaat u rechtsaf de Hoofdweg op. Bij de 3e stoplichten (net onder de Oosterhof door) gaat u rechtsaf. Na 440 meter ziet u links van u Outland. Parkeren kunt u op de aangegeven plaatsen.

Vanuit Dordrecht/Breda:
A16 richting Rotterdam, dan A20 richting Gouda/Utrecht. Neem afrit 16 Prins Alexander. Ga onderaan de afrit rechtsaf. Bij de 2e stoplichten gaat u rechtsaf de Hoofdweg op. Bij de 3e stoplichten (net onder de Oosterhof door) gaat u rechtsaf. Na 440 meter ziet u links van u Outland. Parkeren kunt u op de aangegeven plaatsen.

Vanuit Den Haag/Amsterdam:
A12 richting Rotterdam, dan A20 richting Gouda/Utrecht. Neem afrit 16 Prins Alexander. Ga onderaan de afslag rechtsaf. Bij de 2e stoplichten gaat u rechtsaf de Hoofdweg op. Bij de 3e stoplichten (net onder de Oosterhof door) gaat u rechtsaf. Na 440 meter ziet u links van u Outland. Parkeren kunt u op de aangegeven plaatsen.

GARDEROBE:
Op dit evenement zijn geen kluisjes aanwezig, daarentegen is er wel een garderobe aanwezig waar je jouw jas en tas veilig kunt laten ophangen voor het tarief wat Outland hanteert


Advertentie
Party Tips