Agenda

Daydream Festival

Daydream Festival
Info:
Datum: zaterdag 14 april 2012
Organisatie: Par-T Events
Locatie: nog niet bekend
Plaats: nog niet bekend - nog niet bekend
Stijlen: Club, Deephouse, Drum & Bass, Dubstep, Early Hardcore, Early Hardstyle, Eclectic, Electro, Electrohouse, Hardcore, Harddance, Hardstyle, House, Jumpstyle, Progressive, Techno
Aanvang: 11:00
Einde: 01:00
Voorverkoop: € 24,50
Deurprijs: € 24,50
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Nieuws en informatie over Daydream Festival liet even op zich wachten. Met een reden! Na twee succesvolle edities aan het Zilvermeer, zal Daydream dit jaar plaatsvinden op festivalpark Meysterbergen in Lommel.


Na de eerste uitverkochte editie van Daydream - met zo'n 10.000 bezoekers- en de tweede uitverkochte editie - met ruim 20.000 bezoekers - is het tijd voor editie nummer drie. De derde editie van Daydream zal anders zijn dan voorgaande edities; Daydream Festival 2012 gaat namelijk niet meer plaatsvinden aan het Zilvermeer in Mol, maar herrijst een paar kilometer verder, op een unieke sprookjesachtige locatie in Lommel.


Droomlocatie

Lommel heeft binnen haar grenzen prachtig natuurschoon: uitgestrekte bossen, heidevelden, waterplassen, duinen en woestijnachtige wandelgebieden. Op één van die pronkstukken rondom Lommel bouwt Par-T Events de droom die Daydream heet op de nieuwe locatie, namelijk Meysterbergen. Daydream gaat daarmee van een mooie naar een wellicht nog mooiere locatie. Waar Par-T Events bij het Zilvermeer gebonden was aan de beperkingen van de locatie, geeft de capaciteit en de omgeving rond Meysterbergen veel meer ruimte.
In het grote en bosrijke zandgebied zal daarom hard worden gewerkt om een ongeëvenaard festivalterrein te creëren. Dream with your eyes open: het gebeurde al aan het Zilvermeer, maar met de grenzeloosheid van de omgeving rond Meysterbergen kunnen de mooiste dromen pas écht werkelijkheid worden. Het vlot bereikbare festivalterrein ligt bovendien vlakbij het treinstation en bij het industriegebied Kristalpark zodat voldoende parkeergelegenheid gegarandeerd is.

Een camping op Daydream


Meer nieuws! Bij een verhuizing naar een nieuw festivalterrein hoort natuurlijk een camping met pre en afterparty! Een beperkt aantal tickets voor de camping gaan binnenkort in de voorverkoop. De camping tickets zullen los verkrijgbaar zijn. Meer informatie hierover volgt.

Desperados early dream tickets


Speciaal voor de vroege dromers is er dit jaar een early dream ticket actie, in samenwerking met Desperados. De Desperados early dream tickets gaan op dinsdag 13 december om 10:00 u. in de verkoop op www.daydreamfestival.be. De early dream tickets kosten slechts €19.50 (excl. fee), normaal € 24,50 (excl. fee). Naast het extra voordeel van bijna 25% korting heb je met een early dream ticket exclusief toegang via een speciale Desperados ingang. En bij binnenkomst krijg je een stoffen festivalbandje en één gratis Desperados cadeau. Let op er zijn slechts 3000 van deze speciale tickets beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent op=op!

Volg Daydream ook op twitter en facebook

 

Advertentie
Party Tips