Agenda

deBeschaving

deBeschaving
Info:
Datum: zaterdag 6 juli 2013
Organisatie: DeBeschaving
Locatie: Botanische Tuinen
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: Deephouse, Electro, Hiphop, House, Pop, Techno, Trap
Aanvang: 12:00
Einde: 23:00
Voorverkoop: € 28,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar


Op zaterdag 6 juli vindt deBeschaving plaats, het ontdekkingsfestival in de Botanische Tuinen van Utrecht met een verrassende mix van livemuziek, wetenschap en randprogramma. 6 podia en meer dan 70 acts voor en door nieuwsgierige mensen. 

Tijdens festival deBeschaving wordt een van de 6 area’s gehost door het Utrechtse collectief Vers Vermaak. In het ‘Vers Vermaak Village’ is op deBeschaving alle ruimte voor vertier en elektronische muziek. De line- up is vandaag bekend gemaakt, met op het podium onder andere Nuno Dos Santos en T. Raumschmiere.

Electronische muziek speelt een belangrijke rol bij Vers Vermaak. In de vrijstaat van Vers Ver- maak staan daarom een een keur aan DJ's geprogrammeerd. De dag begint met de dromerige muziek van Oshunmare en Delhia de France. Daarna bouwen ze rustig op naar de techno en deephouse sets van aanstormende talenten Johannes Brecht en Illesnoise. Aansluitend volgen Atomsk en Nuno Dos Santos, die achtereenvolgens met drum ’n bass en verfijnde techno de stage naar een hoogtepunt brengen. Met T. Raumschmiere als afsluiter gaan de vuisten de lucht in en staat niets of niemand meer stil.

Naast bovenstaand menu staat Vers Vermaak ook garant voor een creatieve randprogrammer- ing. De mensen achter Stekker in het Park en Koning Stekker staan al jaren bekend om hun eigenzinnige inbreng. Verwacht knutselhoekjes, gezellige mensen en bizarre activiteiten voor de gelukszoekers, avonturiers en fantasten die festival deBeschaving rijk is.

 


Advertentie
Party Tips