Agenda

DJ Rush @ Lagoa

DJ Rush @  Lagoa
Info:
Datum: zaterdag 18 maart 2017
Organisatie: Sunshine Promotions
Locatie: Lagoa
Plaats: Menen - Belgie
Stijlen: Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 08:00
Voorverkoop: € 15,00
Deurprijs: € 20,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Line-up:
Rush

In januari vond de re-launch plaats van één van de bekendste clubs die het land ooit heeft gekend. En het werd meteen een voltreffer: een volle zaal ravede de nacht weg op de tonen van Reboot en Amelie Lens.  Ze konden zich geen betere start wensen en zijn dan ook super gemotiveerd om jullie impressionante en vooruitstrevende line-ups van ‘underground electronic music’ te blijven brengen en dit met namen die jullie allemaal willen horen, naast snel rijzende nieuwe talenten.  Voor de editie in maart hebben ze gekozen voor een naam wiens tracks ontelbare keren door het machtige soundsystem zijn gedraaid: de machtige en imposante DJ Rush!

Met 3 dansvloeren, 4 bars en twee compleet uitgeruste zalen, was Lagoa van bij de start in 1990 één van de grootste clubs van het land. Lagoa heeft één van de meest geavanceerde sound-systems in Europa en je kan het geluid van de club gemakkelijk vergelijken met dat van de bekende Duitse clubs, het is zonder twijfel één van hun grootste troeven. Daarnaast beschikt de club ook over intelligente lichtinstallaties die nog altijd vooruit zijn op hun tijd.  Lagoa staat dan ook klaar om zijn reputatie opnieuw te claimen en zich in de strijd te gooien als weleer.  

Want Lagoa kan nog steeds prat gaan op het beste sound-system van het land, het soort van sound waarmee je de bassen voelt van in de tippen van je tenen tot in de haren in je nek. Het soort van sound waarop het gewoon onmogelijk is niet te dansen. Die sound die de avonden in Lagoa tot de beste avonden ooit maakte en de sfeer compleet uitzinnig! Het soort van soundsystem waarop tracks als ‘Motha Fuckin Bass’, ‘Spitball’ of ‘I Love You’ het best tot hun recht komen want er is wellicht geen enkele club ter wereld die zoveel DJ Rush tracks heeft gespeeld als Lagoa.

Hij was en blijft een absolute lieveling van het publiek. Hij begon begin de jaren ‘90 furore te maken vanuit zijn thuisstad Chicago op het legendarische Trax Records. Hij werd al gauw opgepikt door andere giganten als Green Velvet’s Relief Records en Force Inc . en door Miss Djax voor haar Djax-Up-Beats label. Daarop verschenen menig van zijn hits en ze leverden hem een monster reputatie in Europa op.  Zijn tracks worden gekenmerkt door straffe percussie, rythmes en vocals die je steevast aan het shaken krijgen. Het is niet voor niets dat zijn nummers zo populair zijn in Lagoa.

Dezer dagen runt en producet hij vooral voor zijn eigen Kne’ Deep label waarop je ook enkele samenwerkingen vindt van DJ Rush met J. Fernandes en dat is dan ook de man die hij meebrengt voor zijn return naar Lagoa. Je mag je trouwens aan heel wat nieuwe eigen nummers verwachten want DJ Rush bracht zonet een gloednieuw album uit op Kne’ Deep: Dance to the Drums!  En dat is wat je wellicht de ganse nacht zal doen op 18 maart.

Voeg daar nog DJ Clerkie aan toe die zijn jeugd zowat in Lagoa doorbracht alsook resident HS die het publiek kent als geen ander en je weet dat er weer zo’n goeie ‘Major’ Lagoa nacht op het programma staat.

Toekomstgericht, kwalitatief, edgy, beroemd, …  zijn slechts enkele adjectieven die van toepassing zijn op de artiesten die deel uitmaken van de nieuwe en verbeterde Lagoa line-ups. Enkel voor de liefhebbers van de beste, underground beats!


Advertentie
Party Tips