Agenda

DJB50: A 24 Hour Celebration

DJB50: A 24 Hour Celebration
Info:
Datum: donderdag 14 juli 2011
Organisatie: Blueprint media (DJBroadcast)
Locatie: Trouw Amsterdam
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Dubstep, House, Techno
Aanvang: 21:00
Einde: 03:00
Entree: Gratis!
Leeftijd: vanaf 18 jaar

 Op donderdag 14 juli aanstaande geeft DJBroadcast haar 50e nummer uit, dat op dezelfde dag wordt geproduceerd in TrouwAmsterdam. Overdag gaat een groep van 50 creatieven aan de slag om het nummer te maken. ’s Avonds barst de club uit zijn voegen met sets van 50 dj’s die door de jaren heen een band met het magazine hebben opgebouwd.

 

Als de productie van het blad erop zit, is het ook bij DJBroadcast de gewoonte om stoom af te blazen. Tijdens DJB50 zal dit niet anders zijn. We blijven namelijk de hele avond en nacht in TrouwAmsterdam. 50 dj’s die ons de afgelopen jaren geïnspireerd of geholpen hebben, of waarmee we op een andere manier een warme band opgebouwd hebben, zullen tussen 21:00 en 03:00 uur Trouw muzikaal inkleuren. Iedereen die mee geholpen heeft aan het blad is vrij om te blijven hangen, maar ook andere liefhebbers zijn meer dan welkom. Om kans te maken op kaarten, kun je je aanmelden via www.djbroadcast.nl/DJB50. Op maandag 11 juli krijg je te horen of je een ticket hebt gewonnen!

 

De volgende artiesten zullen deze avond de overvolle dj booth bevolken: Ari Daily, Aron Friedman, Aroy Dee, Bear, Boris Werner, Brent Roozendaal, Brutuzz, Carlos Valdes, Casper Tielrooij, Cinnaman, Darko Esser, David Vunk, De grote Vinnie, Donnie & Sjakie show, Dimitri, Doctr, Edo Salgado & Mark Buning, Eelco Couvreur, Eric B Young, Eric de Man, Estroe, FS Green, Gomes, Individualism, Jasper Wolff, Jorn Liefdeshuis, Juha, Kadiks, Khalil & Steven Pieters, Lady Aïda Legowelt, Newworldaquarium, Nobody Beats the Drum, Nuno dos Santos, Olaf Boswijk, Patrice Baumel, Paul Hazendonk, Pep en Frodo, Philip Young, Pitto, DJ Promo, San Proper, Sander Kerkhof, Serge, Shinedoe, Steve Rachmad, Terry Toner, The Please, Thomas Martojo, TJ Kong, Tom Trago, When Harry Met Sally & TESSisMORE, Zomar.

 

Creatieven gezocht

Om het blad te vervaardigen is DJBroadcast op zoek naar talent op het gebied van journalistiek, fotografie, grafische vormgeving, en styling. Schrijf je in via www.djbroadcast.nl/DJB50 als je een bijdrage wilt leveren aan dit unieke project.


De inhoud van DJB50 is gebaseerd op de bekende disciplines binnen de wereld van DJBroadcast: muziek, lifestyle en art. Voor elke discipline zal een werkgroep worden gevormd onder begeleiding van een gelouterde professional. Deze teams krijgen na een korte briefing van 10:00 uur ’s ochtends tot 16:00 uur ’s middags de tijd om de 100 beschikbare pagina’s te vullen. Vervolgens gaat het designteam aan de gang om de pagina’s op te maken en het blad te prepareren voor de drukker, die de gedrukte exemplaren dezelfde nacht nog zal afleveren bij Trouw.

 

Creatieven kunnen zich aanmelden tot en met 7 juli. Voor vragen kun je terecht bij Eric van den Bogaard: eric@blueprintmedia.nl / 020 686 600.

 

www.djbroadcast.nl/DJB50


Advertentie
Party Tips