Agenda

DOK Dance

DOK Dance
Info:
Datum: zaterdag 22 mei 2010
Organisatie: DOK6
Locatie: Dok6
Plaats: Panningen - Nederland
Stijlen: Breakbeat, Club, Disco, Eclectic, Electro, Electrohouse, Hip Hop House, House, Minimal, Progressive, Techhouse, Techno, Urban
Aanvang: 20:00
Einde: 02:00
Voorverkoop: € 10,00
Deurprijs: € 15,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Line-up:
20:00 - 21:30 : Ice quub
21:30 - 23:00 : Billy the Klit
23:00 - 01:00 : WaM! (Live act)
01:00 - 02:00 : Nobody Beats the Drum (Live act)
DOK Dance: A night at the theatre!
Zaterdag 22 mei zal in de theaterzaal van DOK6 de eerste editie plaatsvinden van DOK Dance. De sfeer van het theater en de kwaliteit van de dj’s zullen zorgen voor een onvergetelijke avond. En dat er kwaliteit is weet je met o.a. Nobody Beats The Drum en Billy the Klit.

De avond zal geopend worden door zeker geen onbekende in de regio: Ice Quub. Ice Quub is een jonge dj, afkomstig uit Baarlo. Bekend als resident dj en organisator van Pulse, de regelmatig terugkerende dance avond van Sjiwa. Verder heeft hij vorige zomer ook nog op ChopChop Outdoor en de afterparty van het FreeFunk festival gestaan. Met zijn mix van techouse en progressive weet je dat de avond in ieder geval heel lekker zal beginnen.

Na Ice Quub is het de beurt aan Billy the Klit. Billy behoeft eigenlijk geen intro meer. Met optredens achter de rug op de grootste feesten zoals Mysteryland, Emporium en het Loveland-festival en samenwerkingen met de grootste dj’s zoals Victor Corral, Benny Rodriques en Fedde le Grand weet je wel dat het goed zit. Hij is niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscène. Hij gaat helemaal los achter de decks en zet elk feest op zijn kop. Een perfecte act dus voor de eerste editie van DOK Dance.

Als derde zal WaM! zorgen voor een groot spektakel. Willy Wancker en McMikeyMike bundelden in 2010 hun krachten om samen verder te gaan onder de naam; WaM! Een collectief wat de volgende stap zet in de muzikale wereld. De volgende stap omdat het niet alleen meer plaatjes draaien is, mc’en of visuals. Nee, zij brengen het allemaal samen tot 1 act. Hiphop, House, Disco, Rock, zolang het dansbaar is past het in het plaatje. WaM! brengt eclectic in de breedste zin van het woord, en niet alleen dat. Met bijbehorende visuals en de opzwepende vocals worden de mensen geprikkeld zodat stilstaan er niet meer bij is.

Als afsluiter is er gekozen voor niemand minder dan: Nobody Beats The Drum! Nobody Beats The Drum's mix van breaks, electro, hiphop en elke andere muziekstijl transformeert elk publiek in een zwetende, dansende massa! Met fantastische visuals, creatieve stage-act en opzwepende tracks staat NBTD al jarenlang aan de top van de Nederlandse live electroscene. Een afsluiter van een avond die je nog lang zal heugen.

http://bit.ly/98X6Ir

Advertentie
Party Tips