Agenda

Dordrecht loves Houseclassics - TMC Birthday Edition

Dordrecht loves Houseclassics - TMC Birthday Edition
Info:
Datum: vrijdag 1 februari 2013
Organisatie: NRG Events
Locatie: Dolhuis
Plaats: Dordrecht - Nederland
Stijlen: Classics, House, Oldschool
Aanvang: 22:00
Einde: 04:00
Voorverkoop: € 10,00
Deurprijs: € 15,00
Leeftijd: vanaf 20 jaar
Line-up:
Lars
Human Resource (Live act)
Ludie
Joe (MC)
OCD
TMC (MC)
Ricos

Vrijdag 1 februari 2013 is het in Podium Dolhuis te Dordrecht tijd voor de altijd gezellige Birthday Bash van MC Da TMC (!) Heel de nacht lang de beste Houseclassics, Oldschool en Classic gedraaid door bevriende artiesten die er weer een memorabele avond en nacht van zullen maken. Dordrecht loves Houseclassics gaat met deze ‘TMC birthday’ editie ook echt terug naar ‘The Good Old Days’ aangezien alle artiesten met 'Vinyl' zullen draaien! Geen CD'tje, USB of Laptops… Alleen maar de beste en lekkerste Houseclassics vanaf de orginele 12 inch platen!

 

Kaarten voor ‘Dordrecht loves Houseclassics – TMC Birthday Edition’ op vrijdag 1 februari 2013 kosten slechts € 10,- (ex. fee) en zijn te koop bij de bekende voorverkoop adressen. Online zijn de kaarten o.a. te koop op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl

 

De line-up voor ‘Dordrecht loves Houseclassics - TMC Birthday Edtion’ is als volgt:

 

DJ LARS

OCD vs. EDDY

PSYCKODJ

LUDIE vs. RICOS

DJ JEFF

HUMAN RESOURCE *live on stage*

+ suprise guest (!)

Hosted by: MC TMC & MC JOE

 

Kaartverkoop

Kaarten voor ‘Dordrecht loves Houseclassics’ in Podium Dolhuis zijn te koop voor slechts € 10,- (excl. voorverkoop kosten) en zijn te koop bij alle Freerecordshops, alle Primera winkels en Velvet Music in Dordrecht. Online zijn de kaarten o.a. te koop op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl Kaarten aan de deur, op de avond van het feest, kosten € 15,- per stuk.

 

Locatie en parkeren

De locatie Dolhuis ligt in het centrum van Dordrecht en is zeer makkelijk te vinden, het ligt tegenover het stadskantoor op de Spuiboulevard. Parkeren is na 22:00 uur gratis in het centrum. Parkeergarage de Spuihaven ligt op 2 minuten lopen tegenover het Dolhuis. Kijk hier voor meer informatie: www.centrumparkeren.nl/​dordrecht  

 

Website en verdere informatie

Kijk voor meer informatie op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Podium Dolhuis: www.dolhuis.com De minimale leeftijd voor ‘Dordrecht loves Houseclassics – TMC Birthday Edition’ in Podium Dolhuis, Dordrecht bedraagt 20 jaar. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 04:00.

 

Volledige info

Locatie: Podium Dolhuis

Adres: Dolhuisstraat 53-55, Dordrecht

Datum: Vrijdag 1 februari 2013

Entree: Voorverkoop: € 10,- (ex. fee) / Deurverkoop: € 15,-

Tijd: 22:00 - 04:00

Info: www.nrg-events.nl || info@nrg-events.nl || www.dolhuis.com

Winkel Voorverkoop: Primera winkels || Freerecordshops || Velvet Music, Dordrecht.

Online voorverkoop: www.nrg-events.nlKaartverkoop:
Kaarten voor Dordrecht loves Houseclassics zijn te koop voor € 13,- (excl. voorverkoop kosten) en zijn te koop bij alle Freerecordshops, alle Primera winkels en Velvet Music in Dordrecht. Online zijn de kaarten te koop op de volgende websites: www.nrg-events.nl / www.paylogictickets.nl / www.seedance.nl / Kaarten aan de deur op de avond van het feest kosten € 17,- per stuk (mits beschikbaar)

Locatie en parkeren:
De locatie Dolhuis ligt in het centrum van Dordrecht en is zeer makkelijk te vinden, het ligt tegenover het stadskantoor op de Spuiboulevard. Parkeren is na 22:00 uur gratis in het centrum. Parkeergarage de Spuihaven ligt op 2 minuten lopen tegenover het Dolhuis. Kijk hier voor meer informatie: www.centrumparkeren.nl/dordrecht

Website en verdere info:
Kijk voor meer informatie op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl De minimale leeftijd voor ‘Dordrecht loves Houseclassics’ in Podium Dolhuis, Dordrecht bedraagt 20 jaar. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 04:00.

Volledige info:
Locatie: Podium Dolhuis
Adres: Dolhuisstraat 53-55, Dordrecht
Datum: Vrijdag 13 april 2012
Entree: Voorverkoop: € 13,- (ex. fee) / Deurverkoop: € 17,-
Tijd: 22:00 - 04:00
Info: www.nrg-events.nl / info@nrg-events.nl / www.dolhuis.com
Winkel Voorverkoop: Alle Primera winkels / Alle Freerecordshops / Velvet, Dordrecht.
Online voorverkoop: www.nrg-events.nl / www.seedance.nl / www.paylogictickets.nl


Advertentie
Party Tips