Agenda

Error 2013

Error 2013
Info:
Datum: dinsdag 31 december 2013
Organisatie: Kozzmozz
Locatie: ArtCube
Plaats: Gent - Belgiƫ
Stijlen: Deephouse, House, Techhouse, Techno
Aanvang: 22:35
Einde: 07:00
Voorverkoop: € 26,00
Deurprijs: € 35,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Op 31-12-2013 gaat het jaar 2013 in Error. We laten weer een jaar achter ons, in de juiste omgeving en sfeer en nog belangrijker, met de juiste muziek.

 

Om deze perfecte condities te creëren slaan de makers van Kozzmozz, Peep, Area 51, Suburb Soundz en Elements festival opnieuw de handen in elkaar. Na de fantastische en volledig uitverkochte editie van vorig jaar, zijn ze helemaal terug en zullen ze het publiek opnieuw drie zalen voorschotelen met overweldigende geluidsinstallaties en oogverbluffende visuele effecten in de Galveston op de Wiedauwkaai. Net als vorig jaar, zal dit event wellicht uitverkopen. We raden iedereen dan ook aan hun tickets eerder vroeger dan later te kopen want de line-up is weer om vingers en duimen bij af te likken ...

 

In de techno room mag je stevige, recht voor de raap techno verwachten. Het soort van techno dat je normaal gezien te horen krijgt op kwalitatieve events als Kozzmozz en Area 51. Headliner is Ben Sims, één van de uitgesproken boegbeelden van de wereldwijde techno scene en verantwoordelijk voor heel wat labels waarvan het meest bekende, Theory, aan zijn 40ste release toe is. Hij remixte onder meer Jeff Mills, Adam Beyer en Chris Liebing en zijn album op Drumcode staat hoog aangeschreven in de annalen van techno. Daarnaast ook Marcel Fengler, resident in het grootste techno-instituut ter wereld namelijk de gerenommeerde Berghain club in Berlijn. Zijn  releases verschijnen op hun Ostgut Ton label evenals Luke Slater’s Mote-Evolver. Deze internationale zwaargewichten krijgen het gezelschap van de Kozzmozz residents Kr!z en Spacid en Area 51 residents Voxter & Balance. Een Oudejaarsnacht gevuld met allen maar de beste underground techno die je kan vinden, laat het feest beginnen!

 

Peep is host van de deep house room waar de fijnste deep house sounds van het moment op een frisse en uitdagende manier zullen geserveerd worden. We zijn heel blij een artiest te kunnen voorstellen die een belangrijke rol heeft gespeeld in de revival van house met Dixon, de man achter het leidinggevende Innervisions collectief en label uit Berlijn. Samen met Âme bracht hij house terug op de voorgrond en velen volgden in hun voetstappen. Uit Amsterdam tenslotte komt Kabale und Liebe, verantwoordelijk voor verschillende grote house hits de laatste jaren op labels als 100% Pure en Remote. Hij is één van de nieuwe, schitterende sterren van de  Amsterdamse New Skool scene. Zij zullen worden bijgestaan door onze eigen grootste house talenten: veteraan Red D van We Play House en opkomend talent Nathaniel van House Grand Cru Records. Bafana & Bromin van de Alpha en Quartz parties vervolledigen het house menu. Te degusteren met heel veel liefde en passie!

 

De tech-house room wordt de plaats waar een reeks Belgische talenten ons het beste wat ze in huis hebben zullen presenteren. Seba Lecompte van de Bang the Box parties en Decadance leidt de festiviteiten. Tom Dazing van Thrill Recordings en verschillende Duitse labels als Trapez and Monique music volgt in zijn voetstappen terwijl Leesa van Atmosphere Records en Maté van Nächtvogels je helemaal in de juiste sfeer brengen. Vooruitstrevende house and tech house beats met hier en daar een minimale of techno twist die je de hele nacht op de dansvloer houden, is wat je hier mag verwachten!  

 

Zoals je kan zien, brengt Error 2013 alleen maar het allerbeste en dit in drie verschillende zalen zodat er muziek is naar ieders smaak en verschillende smaken voor zij die van meerdere genres houden. En aangezien jullie de organisaties wellicht al kennen, weten jullie ook dat je je aan een uitmuntende productie mag verwachten met al die extra’s die op zo’n speciale nacht onontbeerlijk zijn!

 


Advertentie
Party Tips