Agenda

Error 2014

Error 2014
Info:
Datum: woensdag 31 december 2014
Organisatie: Kozzmozz
Locatie: ArtCube
Plaats: Gent - België
Stijlen: House, Techhouse, Techno
Aanvang: 22:30
Einde: 07:00
Voorverkoop: € 26,00
Deurprijs: € 35,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Line-up:
 
Error 401 Techno Room: Kr!z
  Gary Beck
  Spacid
  Phase
  Rebekah
  Voxter
 
Error 403 House Room: Steve Bug
  Red D
  Ryan Elliott
 
Error 404 House Room: Die Clique
  Pilose

Op 31-12-2014 gaat het jaar 2014 in ‘Error’. We laten weer een jaar achter ons en verwelkomen 2015 in de juiste omgeving en sfeer en het aller belangrijkste, met de juiste muziek!

 

Na het overweldigende succes van de vorige Oudejaarsedities, konden Kozzmozz, Peep, Area 51 en Elements festival niet anders dan hun vakmanschap opnieuw samen brengen voor een buitengewone avond vol techno mayhem en house sexiness. Naar goede gewoonte, strijken ze opnieuw neer in de strakke, industriële setting van de Galveston gebouwen waar ze het publiek drie zalen brengen gevuld met machtige Function One sound-systemen en mooie licht- en visuele effecten voor een onvergetelijk einde van weer een fantastisch jaar. En als steeds, met een line-up om u tegen te zeggen.  

 

De techno room wordt aangevoerd door Gary Beck van o.a. Drumcode, Cocoon en Soma Records faam. Hij is één van de nieuwste sterren aan het techno firmament en wordt op de voet gevolgd door de grootsten op aarde. Zijn label BEK Audio is één van de sterkste labels van het moment met een roster van artiesten als Slam, Mark Broom, Speedy J en Gary Beck zelf. Hij krijgt het gezelschap van Rebekah, de nieuwe ‘leading lady’ in techno die bewonderd wordt door artiesten als Richie Hawtin en Chris Liebing. Ze vervoegde recent Chris’ CLR kamp maar is ook gekend van andere betekenisvolle produkties op labels als Cult Figures, Naked Lunch, Coincidence, 8 Sided Dice en Stolen Moments. En dan een zeer speciale traktatie van onze resident Kr!z die een back-to-back set zal brengen met Ø [Phase]. Phase bracht eerder dit jaar zijn debuut album ‘Frames of Reference’ uit op Kr!z’ Token label. Zowel Token als beide artiesten worden hoog gewaardeerd in de techno scenes over de hele wereld en we zijn er dan ook van overtuigd dat hun gezamelijke ervaring achter de decks van de hoogste kwaliteit zal zijn. En geen techno blast zonder Spacid en Voxter & Balance uiteraard, zij zullen jullie tonen waarom Kozzmozz en Area 51 zulke experten in dit domein zijn.

 

 

De eerste, grote artiest in de eerste house zaal is niemand minder dan Steve Bug, een man die al meer dan 20 jaar op het voorplan van de gehele house beweging staat. En nu viert hij de 15de verjaardag van zijn uiterst populaire Pokerflat label. Hij doet dit met een speciale digitale compilatie ’15 Years of Pokerflat’ en een exclusieve tour op de beste events ter wereld. We zijn dan ook wat blij daar deel te mogen van uitmaken. Onze volgende gast is afkomstig uit Detroit maar woont al enige tijd in Berlijn waar hij één van de residents is van de geliefde Panorama bar. Hij mixte ook de 6de Panaromabar compilatie. Daarnaast bouwt Ryan Elliott zijn Spectral Sound label gestaag uit tot een zeer gerespecteerd platform en produceerde hij enkele grote tracks voor Ostgut Ton. De internatioanle gasten zullen worden bijgestaan door de beste house talenten uit onze eigen achtertuin. Eerst en vooral, veteraan en We Play House bezieler Red D, maar ook Kong van het 22tracks platform en de Playground radio show op Studio Brussel en als laatste, women power in de vorm van Beauhause. Zij begonnen pas vorig jaar samen te draaien maar veroorzaken nu al internationale golven in de house wereld.  

 

En waarom niet nog meer house aangezien we er allen zo gek op zijn. De kleinere house zaal zal een grotere underground factor hebben met andere house beats waarbij het ons niet zou verwonderen als sommige het tempo van tijd tot tijd een beetje zullen opdrijven. Eén ding is zeker, ze zullen er gegarandeerd voor zorgen dat het op de dansvloer heet & broeierig wordt aangezien ze daar wekelijks ervaring mee hebben. Pete Howl als resident van de befaamde Decadance club waar hij ook eigen concepten als Tijgerkracht, Vlammenwerper en meer neerzet.  En ook Die Clique is meer dan in staat om je een levendige, diverse en adembenemende muzikale reis voor te schotelen met zijn solide repuatie als vast lid van de Feestgedruis crew. Voeg daar nog Pilose aan toe als één van de rijzende talenten van het moment en gekend van de radio-show en party-concepten onder de Ohm banner en je weet dat de avond compleet is!

 

Een Oudejaarsnacht waarin geen plaats zal zijn voor ‘Error’,  enkel pure fun en dansen op je favoriete beats tot diep in the ochtendgloren!


Advertentie
Party Tips